loading

40UP

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 17.50
Deur
€ 19.50
Datum
ZA 21 MEI 2016
Open
20:30
Start
20:30
Verwacht Einde
03:00
Tickets kopen

Ben je de ‘grote 40’ gepasseerd? Worden jouw dagen korter en je nachten langer? Wordt er, kortom, te weinig gedanst? No panic! Kom van de bank, trek je mooiste outfit aan en dans! 40UP is een groot succes en is eerder al een aantal maal uitverkocht geraakt. Dus kon een nieuwe editie niet lang uitblijven en keert 40UP op zaterdag 21 mei weer terug naar De Kroepoekfabriek!

Wisselende DJ’s, waaronder DJ Harry de Winter en VJ Alex van Oostrom, organiseren het feest vol opzwepende muziek en unieke sfeerbeelden. Een feest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten lekker uit je dak kunt gaan. En natuurlijk zijn Mick, Michael, Janis, James, Anouk, Peter, Whitney, Bob, Frank en Jimi ook van de partij. Niet alleen de hits van vroeger, ook de hits van nu komen voorbij een wervelende achtbaan van muziek, ondersteund door een livemixage van videoclips en een te gekke lichtshow waarin voornamelijk de jaren ’70 en ’80 centraal staan!

40UP is een initiatief van Harry Winter. Hij baalde ervan dat er bijna nergens meer gedanst werd door 40-plussers. Samen met VJ Alex van Oostrum sloeg hij de handen ineen en zo werd 40UP geboren. Inmiddels verspreidt dit dansfeest zich als een olievlek over het hele land. Zo wisten de heren al eens het Gelderdome uit te verkopen en wordt het feest in tal van poppodia door heel Nederland gehouden, waaronder Paradiso en de Effenaar.

Wegens grote populariteit adviseren wij kaarten tijdig te kopen, want OP=OP.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event