loading

40UP

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 17.50
Deur
€ 19.50
Datum
ZA 8 OKT 2016
Open
20:30
Start
20:30
Verwacht Einde
03:00
Tickets kopen

Ben je de ‘grote 40’ gepasseerd? Worden jouw dagen korter en je nachten langer? Wordt er, kortom, te weinig gedanst? No panic! Kom van de bank, trek je mooiste outfit aan en dans. 40UP is een groot succes en is eerder al een aantal maal uitverkocht geraakt. Daarom keert 40UP op zaterdag 8 oktober weer terug naar De Kroepoekfabriek voor een nieuw feestje!

Wisselende DJ’s, waaronder DJ Harry de Winter en VJ Alex van Oostrom, organiseren het feest vol opzwepende muziek en unieke sfeerbeelden. Een feest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten lekker uit je dak kunt gaan. En natuurlijk zijn Mick, Michael, Janis, James, Anouk, Peter, Whitney, Bob, Frank en Jimi ook van de partij. Niet alleen de hits van vroeger, ook de hits van nu komen voorbij een wervelende achtbaan van muziek, ondersteund door een livemixage van videoclips en een te gekke lichtshow! Deze keer niet alleen de muziek uit de 70’s en 80’s, ook het net even wat nieuwere materiaal vindt deze keer een plek.

40UP is een initiatief van Harry Winter. Hij baalde ervan dat er bijna nergens meer gedanst werd door 40-plussers. Samen met VJ Alex van Oostrum sloeg hij de handen ineen en zo werd 40UP geboren. Inmiddels verspreidt dit dansfeest zich als een olievlek over het hele land. Zo wisten de heren al eens het Gelderdome uit te verkopen en wordt het feest in tal van poppodia door heel Nederland gehouden, waaronder Paradiso en de Effenaar. 40UP is door het succes uitgegroeid tot een heel team met verschillende dj’s.

Wegens grote populariteit adviseren wij kaarten tijdig te kopen, want OP=OP.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event