loading

A TRIBUTE TO NICK CAVE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.00
Deur
17.00
Datum
VR 21 JAN 2022
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Metal & rock
Tribute
Tickets kopen

Wie de naam Nick Cave hoort denkt aan The Bad Seeds, aan Peaky Blinders en aan nummers als Into My Arms. En, misschien met gemengde gevoelens, ook aan Kylie Minogue en de hit die zij samen scoorden; Where The Wild Roses Grow. Op vrijdag 21 januari brengt de band rondom Tino Boley, die je misschien kent van zijn Reservoir Dogs Band, een eerbetoon aan Nick Cave.

De man die vroeger niet vies was van sex, drugs en rock ‘n’ roll kennen we tegenwoordig als sympathieke en innemende man waar je geen genoeg van kunt krijgen. De Nick Cave Tribute band weet als geen ander eenzelfde dynamiek te brengen zoals alleen the man himself dat kan. Theatraal en vol overgave zal de formatie in anderhalf uur een ruime variatie aan nummers brengen. Denk aan songs als The Mercy Seat, The Ship Song, Deanna, The Good Son, Straight To You en Push The Sky Away. De band bestaat uit muzikanten van Reservoir Dogs Band, The Jaydees, Dishking, Grammylou, Klerkx and The Secret , DJ Miss Monica, Jace and many many more.

Bandleden:
Tino Boley-vocals
Jason de Laat- gitaar en vocals
Derrick van Schie- toetsen-gitaar en vocals
Luc Broers- bas en vocals
Rob Klerkx- drums, vocals
Anastasija Zvirbule – viool en vocals

Line-up

Collapse
TRIBUTE TO NICK CAVE
TRIBUTE TO NICK CAVE

De band is al jaren fan van Nick Cave en heeft besloten de man zelf te eren door zijn nummers in al hun glorie ten gehoor te brengen.

DONNIE | KF 10 JAAR
Vorige event
BLEACH | A TRIBUTE TO NIRVANA
Volgende event