loading

ABBA ROCKS (WORDT VERPLAATST)

ABBA IN DAMPENDE ROCKVERSIES

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 20.00
Deur
€ 22.50
Datum
VR 17 MRT 2023
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Disco/ Soul/ Funk
Pop
70's
80's
Tickets kopen

Helaas wordt deze show van vrijdag 17 maart 2023 verplaatst naar een nader te bepalen datum. Daarom is het tijdelijk niet mogelijk om tickets te kopen. Ticketkopers zijn hiervan op de hoogte gesteld en worden op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe datum is.

In ABBA Rocks worden de wereldhits van het Zweedse viertal uitgevoerd tijdens een dampende en dynamische rockshow. Reken op veel muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond sound. En tóch blijft de herkenbaarheid van het repertoire onaangetast, met dank aan de genialiteit van de nummers van ABBA. Vrijdag 17 maart 2023 staan ze in De KF.

Lead vocalisten John JayCee Cuijpers (Praying Mantis, Ayreon) en Mirjam von Eigen (bekend van o.a. de Priscilla Presley productie  ‘Elvis – The Wonder of You’) delen het podium met een speciaal samengestelde band van het hoogste niveau in de Nederlandse rock en pop (de bezetting wordt later bekendgemaakt).

ABBA Rocks is een niet te missen live-ervaring voor zowel rockliefhebbers als fans van ABBA!

Line-up

Collapse
ABBA ROCKS
ABBA ROCKS

ABBA Rocks is een all-star samenwerking tussen diverse grootheden uit de Nederlandse rockscene die hun liefde voor ABBA opnieuw hebben vormgegeven.

Informatie

Voorverkoop
€ 20.00
Deur
€ 22.50
Datum
VR 17 MRT 2023
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Disco/ Soul/ Funk
Pop
70's
80's
Tickets kopen

OASE PRESENTS: FATA MORGANA
Vorige event
FOCUS
Volgende event