loading
Uit-
verkocht

ABBA ROCKS

ABBA IN DAMPENDE ROCKVERSIES

Informatie Collapse

Voorverkoop
UITVERKOCHT
Deur
1.00
Datum
ZA 22 FEB 2020
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Disco/ Soul/ Funk
Pop
Rock
70's
80's
Tickets kopen

Op zaterdag 22 februari zal Abba Rocks in De Kroepoekfabriek langskomen. De band, met een all-star line-up, zal deze avond een steengoede show geven.

De bezetting met o.a. Sven Figee (Sven Hammond), het gitaartandem Menno Gootjes (Focus) & Leif de Leeuw (viermaal uitgeroepen tot de beste bluesrock gitarist van de Benelux) en de vocalisten John JayCee Cuijpers (Praying Mantis, Ayreon) en Lisette van den Berg (Scarlet Stories, Ayreon) is er eentje om U tegen te zeggen.

De wereldhits van ABBA zijn al uitgevoerd door look-alike tribute bands, als musical, akoestisch en met orkest. In ABBA Rocks ondergaat het repertoire een metamorfose. Reken op muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound. En tóch blijft de herkenbaarheid onaangetast, met dank aan de genialiteit van de nummers. Hierdoor belooft ABBA Rocks een niet te missen live-ervaring te worden voor zowel rockliefhebbers als fans van ABBA!

Bezetting:

Sven Figee – Hammond organ
Menno Gootjes – guitar
Leif de Leeuw – guitar
John JayCee Cuijpers – vocals
Lisette van den Berg – vocals
Richard Zoer – bass
Sjoerd Rutten – drums

Line-up

Collapse
ABBA ROCKS
ABBA ROCKS

ABBA Rocks is een all-star samenwerking tussen diverse grootheden uit de Nederlandse rockscene die hun liefde voor ABBA opnieuw hebben vormgegeven.

THE DECLINE + GREAT SHAKES [GEANNULEERD]
Volgende event