loading

ABBA ROCKS

ABBA IN DAMPENDE ROCKVERSIES

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 20.00
Deur
22.50
Datum
VR 10 SEP 2021
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Disco/ Soul/ Funk
Pop
Rock
70's
80's
Tickets kopen

Op vrijdag 10 september zal Abba Rocks opnieuw De Kroepoekfabriek aandoen, na een eerder stijf uitverkochte show. De band, met een all-star line-up, zal deze avond een steengoede show geven.

De bezetting met o.a. Sven Figee (Sven Hammond), het gitaartandem Menno Gootjes (Focus) & Leif de Leeuw (viermaal uitgeroepen tot de beste bluesrock gitarist van de Benelux) en de vocalist John JayCee Cuijpers (Praying Mantis, Ayreon) is er eentje om U tegen te zeggen.

De wereldhits van ABBA zijn al uitgevoerd door look-alike tribute bands, als musical, akoestisch en met orkest. In ABBA Rocks ondergaat het repertoire een metamorfose. Reken op muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound. En tóch blijft de herkenbaarheid onaangetast, met dank aan de genialiteit van de nummers. Hierdoor belooft ABBA Rocks een niet te missen live-ervaring te worden voor zowel rockliefhebbers als fans van ABBA!

In ABBA Rocks worden de meesterwerkjes van het Zweedse viertal verpakt in een dampende, dynamische rockshow. De bezetting met o.a. de vocalisten John JayCee Cuijpers (Praying Mantis, Ayreon) en Mirjam von Eigen (bekend van o.a. de Priscilla Presley productie  ‘Elvis – The Wonder of You’), de gitaartandem Rob Winter (Robby Valentine, Kayak, Marco Borsato) & Menno Gootjes (Focus) en Hammond virtuoos Thijs Schrijnemakers van Orgel Vreten is er eentje om U tegen te zeggen.

Bezetting:

De bezetting:
* Mirjam von Eigen (bekend van o.a. de Priscilla Presley show Elvis – The Wonder of You) | zang
* Rob Winter – gitaar (o.a. Robby Valentine)
* Thijs Schrijnemakers (Orgel Vreten) | Hammond
* Niels Voskuil (Dilana Smith) | drums
* John JayCee Cuijpers (Praying Mantis, Ayreon) | zang
* Menno Gootjes (Focus) | gitaar
* Richard Zoer (o.a. dirigent bij Soldaat van Oranje) | bas

Line-up

Collapse
ABBA ROCKS
ABBA ROCKS

ABBA Rocks is een all-star samenwerking tussen diverse grootheden uit de Nederlandse rockscene die hun liefde voor ABBA opnieuw hebben vormgegeven.

Informatie

Voorverkoop
€ 20.00
Deur
€ 22.50
Datum
VR 10 SEP 2021
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Disco/ Soul/ Funk
Pop
Rock
70's
80's
Tickets kopen

JENNIE LENA (GEANNULEERD)
Vorige event
THIJS BOONTJES | KF 10 JAAR
Volgende event