loading

AMERILDO DE KRIJGER

Informatie Collapse

Voorverkoop
7,00
Deur
9,00
Datum
VR 7 MRT 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00
Tickets kopen

Voor iemand die nog maar 20 jaren jong is, weet Amerildo moeiteloos de stijlen electro, rave en rap samen te smelten. Hier komt geen hokjesmentaliteit bij kijken, Amerildo creëert zijn eigen stijl. Op vrijdag 7 maart vertoont hij zijn kunsten op het KF-podium. Hij neemt de Haagse formatie Rät N FrikK mee om een te gekke show neer te zetten.

http://youtu.be/tfoX7SyUO7c

Enige tijd geleden zocht hij de samenwerking op met dj/producer Boaz van de Beatz (State Award winnaar 2011 & 2012) wat resulteerde in zijn eerste single met clip, ‘De Dirigent’. Ondertussen is de nodige ervaring opgedaan op festival als Sziget en staan Amerildo en zijn crew garant voor een explosief optreden. Of, zoals hij het zelf zegt: “Amerildo de Krijger is klaar om je hartje te veroveren, dus ga los alsof er nooit meer een volgende dag komt. Doe het voor de dirigent!”

Amerildo De Krijger zal deze avond een limited edition t-shirt verloten onder de bezoekers.

Brandwerk
Deze creatieve hiphopformatie stond in de finale van de Grote Prijs van Nederland en is deze avond de support van Amerildo. Ze staan voor meer pannen op het vuur en vlammende producties en de mannen zitten vol vuur en passie. De uitkomst van meerdere individuen met eenzelfde visie, waarin er bruggen worden geslagen tussen uiteenlopende skills.

Brandwerk bestaat uit twee M.C’s: (Kay Martin & Ella), drie producers (Deon Custom, Miel & Stam Des Bouvrie) en hype man (Diggy Rast).

 

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het optreden van Amerildo de Krijger, er kan om gevraagd worden. 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event