loading

THE AMERICAN ROADSHOW

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 12.50
Datum
ZA 14 NOV 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Zaterdag 14 november vormt het podium van De KF het decor voor The American Roadshow. Een avondvullend programma van de beste Nederlandse acts met Amerikaanse sound! Van country tot blues, van rock tot Americana, van soul tot singer-songwriter, langs deze road kom je het allemaal tegen!

C.C. GRAND

cc grand
C.C. Grand is singer/songwriter Corvin Keurhorst begeleid door gitarist Rutger van Houwelingen, toetsenist Gerben Lodder, bassist Remus Aussen en drummer Stefan Bakker. Deze heren maken een mix van pop, soul en rock met de nodige Americana invloeden. De voorliefde voor een goede melodie vermengd met een goede groove is een duidelijk kenmerk van de muziek van C.C. Grand.

GRAVEL TOWN
Gravel Town maakt rauwe, authentieke, eerlijke muziek die door merg en been gaat en je terug voert naar de country, rock & Americana van vervlogen dagen. De band staat bekend om de energieke liveoptredens, waarbij zowel Mark Lubeek als Michel Ebben de rol van frontman op zich nemen! In 2014 bracht Gravel Town zijn eerste full length album uit, genaamd From Grace. Het album werd door de pers goed ontvangen met veel recensies online en in bladen als ‘Oor’. In 2015 zijn inmiddels de live-EP Live uit Lloyd 2014 en de single Driving Through the Rain verschenen. In het najaar volgt een EP met vier nieuwe songs.

MARK BLOMSTEEL
Mark werd via Myspace uitgenodigd door niemand minder dan Fred Vail – de voormalig manager van de Beach Boys – om naar Nashville te komen. De start van een prachtige muziekcarriere. Inmiddels heeft Mark met Fred Vail twee albums opgenomen. Beiden in de Treasure Isle Studios en ingespeeld door de top van Nashville’s studiomuzikanten. Van het eerste album werd het nummer What’s That Cowgirl See In Me in 2012 door de Dutch Country Music Association uitgeroepen tot song van het jaar en kreeg Mark zijn eerste Award. Voor het tweede album Crank It kreeg Mark de Award voor beste zanger en een derde Award voor meest veelbelovende act. Momenteel werkt Mark in Nashville hard aan zijn derde album!

 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event