loading

ANNEKE VAN GIERSBERGEN

Informatie Collapse

Voorverkoop
14,00
Deur
16,00
Datum
ZA 3 MRT 2012
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

ANNEKE VAN GIERSBERGEN
Dertien jaar lang was ze boegbeeld van The Gathering, een van de meest toonaangevende bands in het metal genre.
In 2007 is Anneke van Giersbergen gestart met haar solocarrière  Mede om haar muzikale horizon te verbreden, is ze samenwerkingen aangegaan met onder andere Bart van der Weide van Racoon en een aantal leden van Blof, waarmee ze in de charts kwam op #1 met het nummer ‘Als je ooit nog eens terug kan’. Ook scoorde Anneke hoge ogen met met haar uitvoering van U2’s ‘All I Want is You’, dat een onderdeel was van de DWDD Recordings serie.

Anneke van Giersbergen’s langverwachte album ‘Everything Is Changing’ zal in januari 2012 bij PIAS Recordings verschijnen. Hieraan voorafgaand werd de eerste single ‘Feel Alive’ in september 2011 uitgebracht. De bijbehorende clip groeide uit tot een internetsensatie. Op 3 maart 2012 staat ze in De Kroepoekfabriek om dit album te promoten!

The Jacks
Het verhaal begint in Eindhoven, waar The Jacks al veel naamsbekendheid kregen. Het succesvolle viertal is tijdens hun studie aan de Rockacademie in Tilburg flink gegroeid. Ondertussen heeft The Jacks podia gedeeld met bands als Go Back To The Zoo en DI-RECT. De eerste EP werd goed ontvangen door onder andere LiveXS, Fret en 3FM. December 2011 staat de release van de nieuwe EP ‘Raw & Gorgeous’  voor de deur, dat ongetwijfeld net zoveel goede reacties zal uitlokken.
The Jacks – Youtube

BLIKOPENER: NIKO + RIXLE BLUE
Volgende event