loading

LIVE HARD PRESENTS: ANTE UP, LIFE BETRAYS US + MEER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 6.50
Deur
€ 8.50
Datum
VR 23 MRT 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Samen met Live Hard Bookings presenteren we op vrijdag 23 maart een avond vol met briljante hardcore uit de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en ons eigen land.

Ante Up (VS)

De beat-down formatie uit Detroit, Michigan timmert al aan de weg sinds 2005. Na een eerste demo en wat shows gingen ze uit elkaar, om vervolgens in 2011 terug te keren in de scenen met de EP ‘Prelude to Hell’. Die EP kreeg een vervolg in 2015 met album ‘See You In Hell’ en afgelopen zomer volgde de plaat ‘Needled to Nails’. Als je goed gaat op brute hardcore, dan ga je goed op Ante Up.

Life Betrays Us (VK)

Gewapend met imponerende frontman en een al net zo imponerend geluid reist Life Betrays Us af naar Vlaardingen, vanuit Londen. De formatie bestaat uit ex-leden van Crippler, Bun Dem Out, Tirade, Reality Slap, Ironed Out en Steal Your Crown. In 2017 kwam de eerste EP ‘Somewhere in Between’ uit, na de eerste demo’s die stammen uit 2015.

Get Some

Hoewel Zuid-Holland met zijn weilanden niet de plek lijkt waar boosheid schuilt, is niets minder waar. Get Some, afkomstig uit Delft en Den Haag, heeft er een aardig handje van en geeft dat vorm in moddervette, gierende hardcore grooves. De afgelopen jaren speelden ze van de Benelux tot Oost-Europa en nu staan ze, lekker dicht bij huis, in De KF.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event