loading

ARES + JOSBROS EN MEER | LYRICAL

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 14.50
Deur
€ 16.50
Datum
VR 11 OKT 2019
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
Minimumleeftijd
15+ (ADVIES)
Genre
Hiphop/ Rap
Tickets kopen

Vrijdag 11 oktober is er een nieuwe Lyrical! Met rappers die niet op hun bek gevallen zijn, zeker deze keer. Niemand minder dan wonderboys Ares en Josbros zijn present!

ARES

Rens Ottema, oftewel Ares, zit nooit stil. De wonderboy uit Oosterhout rapt, zingt en produceert. Al sinds zijn 18e staat hij in de spotlight. Op die leeftijd bracht hij zijn debuutalbum ‘Road Trip’ uit, plus talloze EP’s en mixtapes.

Naast muziek houdt Ares zich bezig met zijn kledinglijn, vernoemd naar het netnummer van Oosterhout (162) en regisseert hij clips. Het belangrijkste, zijn muziek, is een mengelmoes van stijlen en experiment. Het kenmerkende? Het is altijd down to earth. Dat het publiek er geen genoeg van krijgt laat de live footage altijd zien. “Bij shows ben ik gewoon mezelf. Ik speel gewoon m’n tracks en het gaat los. Het is tof als mensen springen op m’n tracks, maar ik geniet er ook van als ze echt luisteren naar wat ik te zeggen heb.”

De menigte rapt alles mee als hij met partner in crime Dennis on stage staat. Een wilde chaos voor het podium, terwijl wellicht de meest introverte rapper van Nederland op het podium staat. Een boeiend contrast. “De meeste energie krijg ik van onverwachte dingen doen. Je kunt niet bij mijn show zijn geweest zonder dat er iets is gebeurd dat je niet aan zag komen. Daarbij is iedere show uniek, doordat ik veel freestyle en andere versies van tracks speel. Als je er niet bij was, ga je er nooit achterkomen hoe dat klonk, want de volgende show is alles weer anders.”

Op zijn tweede album ‘Prins’ en ook op zijn laatste singles ‘Camera’s’ en ‘Russian Spies’ zingt hij steeds vaker. Het zijn pure, oprechte teksten, die vol emotie de microfoon in worden geslingerd. Ares geeft zich daarmee meer bloot dan welke andere Nederlandse rapper dan ook. “Op mijn dertigste wil ik niet nog steeds alleen maar rappen”, aldus Ares zelf.

JOSBROS

De nog jonge Josbros komt uit Nieuwegein en is een nieuwe ster aan de hemel van de Nederlandse hiphop. Zo mocht hij als support mee met de Eredivisie van de rapscene in Nederland: de tour van Great Minds en wist hij de ‘Rookie of the Year’ in de wacht te slapen bij de State Awards.

Inmiddels heeft Josbros twee albums op zak: ‘André Kuipers MP’ (2014) en ‘Niet Meer The Same’ (2018). De tweede plaat werd uitgebracht op Noahs Ark, wat misschien wel het meest veelbelovende signaal is van aankomend succes.

Onder pseudoniem Blazehoven produceert de rapper ook zijn eigen singles zoals ‘100 100 100’ en ‘Hel Op Aarde’. Josbros is een naam om rekening mee te houden en het wordt dan ook een keiharde show.

SUPPORTS

Mettertijd voegen we nog meer namen toe aan de line-up. Houd het fb-event en onze website en socials in de gaten!

Informatie

Voorverkoop
€ 14.50
Deur
€ 16.50
Datum
VR 11 OKT 2019
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
19:30
Start
20:00
MINIMUMLEEFTIJD: 15+ (ADVIES)
Genre
Hiphop/ Rap
Tickets kopen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event