loading

ASHTRAYNUTZ + LA PEGATINA

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 16 AUG 2013
Open
19:00
Start
19:30
Verwacht Einde
00:00

We gaan buitenspelen! Het Zomerterras vindt plaats van vrijdag 16 augustus tot en met zaterdag 31 augustus 2013. En ook dit jaar hebben hebben het Zomerterras en De Kroepoekfabriek gezamenlijk een aantal bands geprogrammeerd. Op vrijdag 16 augustus zijn dat Ashtraynutz en La Pegatina. Ieder half uur kun je bovendien een dansje wagen in KF’s Disco Silencio.

Ashtraynutz
De aftrap voor het Zomerterras 2013 wordt gegeven door Ashtraynutz! Soms hoef je maar één nummer, of zelfs een heel klein stukje van een nummer te horen en je weet het! Dit is goed! Met zijn rauwe, raspende stem weet leadzanger en componist Joël Gaerthé, samen met zijn band Ashtraynutz, een geheel eigen sfeer te creëren. Joël is één van die gelukkigen die muziek met de paplepel kreeg ingegoten. En dat smaakte naar meer! The Ashtraynutz maken eigentijdse songs met soul, jazz, folk, blues én hiphopinvloeden, geïnspireerd door Japanse animatiefilmpjes, Jamie Lidell en Tom Waits.

La Pegatina
De Spaanse band La Pegatina is een echte festivalband. Met hun ‘high energy mix van rumba catalana met hier en daar een vleugje ska en de cumbia’ weten ze het publiek aan het dansen te krijgen. Vorig jaar spetterden ze van het Lowlands podium, dit jaar waren ze al te zien op Pinkpop en zullen ze nog spelen op Sziget. Maar nu eerst op ons eigen Zomerterras! Laat je onderdompelen in de vrolijkheid en energie van deze band en haak aan in de polonaise. Ons advies voor de eerste avond van het Zomerterras: trek je dansschoenen aan! Ze zullen goed van pas komen!

Disco Silencio
Tussen de bedrijven door organiseert De Kroepoekfabriek mini (stille) disco’s. Dus wie zin heeft, kan een dansje komen wagen KF’s Disco Silencio op de plaatjes van DJ Tony Fiat!

Maar er is meer! Kijk voor het volledige programma van het Zomerterras op:
www.zomerterras.nl 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event