loading

BABY SHAKES (USA)

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 12.50
Datum
VR 12 JUL 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

Vrijdag 12 juli betreedt old skool punkrockgroep Baby Shakes het podium van De Kroepoekfabriek. De Amerikaanse band gaat de hele wereld over met hun pakkende, melodieuze vocalen en vuige gitaarspel. 

BABY SHAKES

Baby Shakes werd in 2005 in New York City opgericht door Mary Blount, Judy Lindsay en Claudia Gonzalez. De groep staat bekend om hun catchy mix van rock’n’roll, powerpop en punk. De band tovert invloeden van The Ramones, Chuck Berry en jaren ’60 Motown-girlgroups om tot een interessante mengelmoes van muziekstijlen. Baby Shakes bracht in 2017 hun derde volledige album ”Turn It Up” uit. De bandleden deelden het podium eerder al met namen als Iggy Pop, Black Lips en The Undertones.

BEACH COMA

Beach Coma is een garage rock ‘n’ roll band uit de vuile havenstad Rotterdam. Geïnspireerd door de betere punk, rockabilly en blues van weleer, ontkennen ze sinds 2014 trends en moderne tijden. Hun doel is om het gevaar terug te brengen in de slaperige muziekscene gedomineerd door geld en slechte smaak. Ze hebben al door Europa getoerd en zijn bezig bekend te worden in Japan.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event