loading

BAKKERLUTZBAND

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 8.50
Deur
€ 10.50
Datum
VR 22 MEI 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

Vrijdag 22 mei staat de BakkerLutzBand in De Kroepoekfabriek. Zet deze mannen met een gitaar of drumstel op een verhoging en het gaat gegarandeerd los. 

Deze vier vrienden hadden zichzelf ook wel het verrassingspakket kunnen noemen. Je kunt je verwachtingen die avond wel thuis laten, want deze heren spelen naast hun eigen popnummers gewoon waar ze zelf zin in hebben. Speûluh!!!

De enige zekerheid die je hebt is dat het een goede en leuke avond wordt. Snel schakelen daar houden ze van, van lekker groevend tot bijna uit de bocht vliegend. Van Pharrel tot Led Zeppelin en van Prince tot Nirvana. Na een Take it easy van de Eagles kun je zomaar een oude Hank Williams verwachten. De heren hebben al de nodige ervaring op gedaan, bij onder andere Alain Clark, Sven Hammond, Jurgen Raymann Band, Nits, Groot Niet Te Vermijden en Gruppo Sportivo.

Een avond waarop alles kan, alles moet, alles rolt als een dolle!

bakker lutz-01

Atlas and the Fox
Het singer-songwriter duo Tato Wesselo en Felix Bruyn ontmoeten elkaar op de middelbare school waarna net niet lang duurt voordat ze ontdekken dat ze samen een succesformule vormen. Niet alleen het stemgeluid van deze jonge heren verrast je, ook de combinatie ervan. Geïnspireerd door Jimi Hendrix, John Mayer, classis blues a la Muddy Waters, Elvis en Fink zijn de gitaren uit de kast gehaald en hebben zij zichzelf leren spelen. Een uniek duo, met een uniek geluid en een unieke uitstraling. Wij hebben hun filmpjes ondertussen al tientallen keren bekeken.

AF-header-wordpress23

 

 

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event