loading

BAND COMPANY | JACK FRIDAY

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,00
Deur
6,00
Datum
VR 21 NOV 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Na het succes van vorig jaar presenteert De Kroepoekfabriek op vrijdag 21 november de tweede editie van Band Company. Dit jaar ligt de focus op de individuele zangers en zangeressen gelegd. Dus schuif de beste zanger(s)/zangeres(sen) naar voren en win! 

DSC_5125

Dat muziek mensen samen brengt, weet iedereen! Normaal gesproken in kroegen, op festivals en in concertzalen. Maar met Band Company dus ook binnen bedrijven! Wij dagen organisaties uit om hun grootste zangtalenten in de schijnwerpers te zetten en mee te laten doen aan deze tweede editie van Band Company!
Talenten zijn overal. Ook op de kantoren en in werkplaatsen. En hoe mooi is het als deze mensen een keer niet alleen op het bedrijfsfeestje of kerstborrel te zien en te horen zijn, maar hun zangkunsten kunnen vertonen aan het grote publiek?
Op deze vrijdagavond 21 november gaan diverse zangers en/of zangeressen de strijd met elkaar aan op het podium van De Kroepoekfabriek.

We hebben niemand minder dan de band van Jeroen Vrolijk bereid gevonden om de zangers en zangeressen te begeleiden.
Een deskundige jury zal deze talenten beoordelen.

JACK FRIDAY
Deze vrijdag is het weer Jack Friday! De gezellige maandelijkse borrel ter ere van de heer Jack himself! Bovendien maak je kans op een prachtige gitaar met Jack paintjob. Heb je nog lootjes van vorige maand, dan moet je er zeker bij zijn, want je maakt alleen kans als je aanwezig bent tijdens de trekking. Dus kom naar De Kroepoekfabriek en laat je trakteren door Jack. Because you earned it!
jacksfriday

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event