loading

BAZZOOKAS | ZOMERTERRAS

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 16 AUG 2019
Open
18:00
Start
22:30
Verwacht Einde
23:30
Genre
Pop
Punk
Ska
Reggae/ Dub

We beloven plechtig: dit wordt het grootste feest dat het Zomerterras ooit gezien heeft. Als organisatie willen we de band al jaren op de line-up hebben en in 2019 is het eindelijk zo ver: Bazzookas sluiten de eerste festivaldag af op het hoofdpodium!

BAZZOOKAS omhelst namelijk niet alleen een beestachtig goede set muzikanten, maar kan zich beroepen op misschien wel de beste frontman van Nederland: Bazz. Het boegbeeld met de lange dreads tovert zelfs de meest stijve hark om in een rausende feestmachine. Bedenk vervolgens dat je met een mannetje of vierduizend van de partij bent. Conclusie: een feestelijke chaos! Het 8-tal wist zelfs Australië, Slovenië, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland en Denemarken te bereiken met hun tours en optredens.

Wat voor muziek de mannen maken? Neem als basis feestelijke ska, voeg daar wat ska aan toe. Dat alles met invloeden uit ska. En vooruit: ze zingen vooral in het Nederlands en kennen hier en daar het wat hogere, feestelijke tempo uit de punk. Dat is dus skanken (zoek op en oefen!) en meebrullen tot je erbij neer valt. De hardst werkende band van Nederland doet de rest!

Voor meer info over het Zomerterras en deze show, check: www.zomerterras.nl/programma/2019/bazzookas

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 16 AUG 2019
Locatie
Zomerterras
Open
18:00
Start
22:30
Verwacht einde
23:30
Genre
Pop
Punk
Ska
Reggae/ Dub
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event