loading

BEATLESTORY

ODE AAN THE BEATLES IN VIJF SETS VAN '62 TOT '70

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 21.00
Deur
€ 24.00
Datum
DO 1 DEC 2022
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
22:30
Genre
Pop
60's
70's
Tribute
Tickets kopen

Op donderdag 1 december komt Beatlestory naar De Kroepoekfabriek. BeatleStory is een multimediale liveshow die reist door de geschiedenis van The Beatles van ’62 tot ’70, in een concert met meer dan 40 van hun belangrijkste hits! De show bestaat uit vijf sets, met in elk een album of specifieke memorabele show. Per set dragen ze de passende kleding en haarstijl.

BEATLESTORY

Maak kennis met het ongelooflijke verhaal van vier jongens uit Liverpool, dat ruim zestig jaar geleden begon. BeatleStory zorgt voor een ware revival van de Beatlemania met klassiekers als Can’t Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Here Comes The Sun, Let It Be, Yellow Submarine, Hey Jude … en zoveel meer! De liedjes van The Beatles hebben geen introductie meer nodig, ze zijn deel geworden van ons collectief geheugen.

De show bestaat uit vijf sets: Ed Sullivan Show, Shea Stadium, Sgt Pepper, Summer of Love en Abbey Road.

De muzikale verdiensten van The Beatles zijn legendarisch. Wereldwijd domineerden hun songs jarenlang de hitlijsten. In een carrière van amper tien jaar tijd werden The Beatles, begonnen als één van de vele beatgroepjes in Engeland, dé grootste band ter wereld. Zestig jaar later is de band van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr nog altijd één van de invloedrijkste groepen uit de geschiedenis van de popmuziek. Dat The Beatles nog steeds razend populair zijn en in menig fantasie voorkomen, werd in 2019 nog maar eens bewezen door de film “Yesterday”.

De onovertroffen tributeband BeatleStory brengt een hommage aan de legendarische The Beatles en neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van de band. Authenticiteit is het handelsmerk van BeatleStory: ze klinken identiek aan The Beatles en zien er ook nog eens exact uit als The Fab Four.

“BeatleStory 60 Years” houdt het publiek een avond lang in de ban dankzij de onnavolgbare puurheid van Patrizio Angeletti, Roberto Angelelli, Teodosio Gentile en Armando Croce. Indrukwekkende visuele projecties zorgen voor de perfecte sfeer. Een onvergetelijke ervaring voor de ware Beatles fan.

 

Informatie

Voorverkoop
€ 21.00
Deur
€ 24.00
Datum
DO 1 DEC 2022
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht einde
22:30
Genre
Pop
60's
70's
Tribute
Tickets kopen
JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event