loading

BENEFIET TOUR DU ALS

Informatie Collapse

Voorverkoop
12,50
Deur
15,00
Datum
VR 13 MRT 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 13 maart is er een Benefiet avond voor Stichting ALS in De Kroepoekfabriek. Hiermee zal team VLD gesteund worden een extra bijdrage te leveren aan Tour du ALS. Om deze avond tot een succes te maken wordt het leukste programma uit de regio neergezet. Zo komen de mannen van C.C. Grand, de band Out of Control en het dameskoor ‘Uit Volle Borsten’. 

Tour du ALS

Wat in eerste instantie bedoeld was als een fietstocht in Frankrijk voor een besloten groep, is uitgemond in een jaarlijks terugkerend fietsevenement.

Onder het motto ‘Trap ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks steeds meer fietsers en voetgangers de ‘Kale Berg’. Het doel van de Tour du ALS is 1500 deelnemers de berg op te krijgen, die ieder 1500 euro inleggen. Voor elke ALS-patiënt in Nederland een deelnemer. Dat doel is nog lang niet bereikt, daarom wordt er nog altijd gezocht naar donateurs en/of deelnemers.  De ‘Kale Berg’ is de ultieme uitdaging voor iedere wielrenner, hardloper of wandelaar. De berg ligt in het zuiden van Frankrijk en is berucht
door de barre omstandigheden. De bijnaam ‘Kale Berg’ heeft de Mont Ventoux te danken aan het kale ‘maanlandschap’.

Met het Benefietfeest in De Kroepoekfabriek en de fietstocht hoopt team VLD zoveel mogelijk geld in te zamelen. Om zo een bijdrage te leveren aan
de zoektocht naar de behandeling van ALS. Hierdoor wordt de mogelijkheid
geschept om medicijnen en/of behandelingsmethoden te ontwikkelen om deze
vreselijke terminale ziekte te kunnen bestrijden. Je kunt nu al geld doneren aan
team VLD.

 Het programma

 Out of Control   outofcontrol
Out of Control staat garant voor een wervelende show vol herkenbare hits, gebracht met pure energie. Met een uitzinnige en opzwepende ritmesectie, enthousiaste vocalisten en een bijna onevenaarbare muzikaliteit wordt er een dampende set neergezet.


C.C. Grand
C.C. Grand is singer-songwriter Corvin Keurhorst, begeleid door guitarist Rutger van Houwelingen, bassist Remus Aussen en groovende drummer Stefan Bakker. De heren maken een mix van pop, soul en rock met de nodige americana-invloeden. De voorliefde voor een goede melodie vermengd met een lekkere groove is kenmerkend voor de muziek van C.C. Grand.

maxresdefault

 

 

 

 

Uit volle borsten

 

Uit Volle Borsten
Uit Volle Borsten is een theatraal dameskoor uit Vlaardingen. Met een prachtig repertoire en hun bijzondere outfits weten ze altijd weer het publiek te verrassen.

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas m
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event