loading

SYB VD PLOEG, MARGRIET ESHUIJS e.v.a.

Informatie Collapse

Voorverkoop
15,00
Deur
16,50
Datum
ZO 24 MEI 2015
Open
14:00
Start
14:30
Verwacht Einde
Tickets kopen

Op 24 mei vindt er in De Kroepoekfabriek een benefiet(s) voor Alpe d’ HuZes | KWF Kankerbestrijding plaats. Syb van der Ploeg, Maarten Peters en Margriet Eshuijs, Brenda Bee, Luba The Baroness en Bourbon Avenue zetten zich samen met het publiek belangeloos in om een mooie bijdrage te kunnen leveren. 

Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen zij één tot maximaal zes keer op 1 dag de Franse berg Alpe d’Huez. Naast dat er wordt geprobeerd financieel een mooie bijdrage te leveren aan deze stichting wordt ook Rick de Neef een hart onder de riem gestoken. Hij zal op 4 juni deel uitmaken van de “Alpe d’HuZes-familie” met het doel om vier keer de berg te beklimmen. Wil je zijn motivatie weten? Klik dan hier!

SYB VAN DER PLOEG

SYB VAN DER PLOEG
Zanger, componist en tekstschrijver Syb van der Ploeg krijgt landelijke bekendheid als frontman van De Kast. De Friese band breekt in 1997 nationaal door met de single ‘In nije dei’, daarna volgde nog vele top 10 hits zoals ‘Hart van mijn gevoel’, ‘Woorden zonder woorden’, ‘Eltse grins foarby’ en ‘In de wolken’. Dit jaar viert De Kast hun 25-jarige bestaan met een album en een jubileumtour. Daarnaast is Syb actief op vele andere muzikale gebieden, van musicalster tot het bedenken en (mede)produceren van succesvolle theaterproducties als Motel Westcoast en The best of Britain. Tevens had Syb de eer om Jezus te vertolken in de eerste editie van The Passion.

 

 

MAARTEN EN MARGRIET

MAGRIET ESHUIJS & MAARTEN PETERS
Margriet Eshuijs & Maarten Peters zijn ambassadeurs van Alpe ‘d HuZes en hebben speciaal hiervoor het lied ‘Dichter bij de hemel kom ik niet’ geschreven. Zowel Margriet als Maarten hebben een lange staat van dienst in de muziekindustrie. Margriet is o.a. bekend van de hits ‘House for sale’ en ‘Black pearl’ deze singles zijn jaarlijks terug te horen in de Top 2000. Maarten behaalde met de single ‘White horses in the snow’ een top veertig notering. Naast zanger componeert Maarten veelvuldig voor andere artiesten zoals Liesbeth List, Rob de Nijs, Margriet Eshuijs, Ruth Jacott, De Kast en Syb van der Ploeg. Ook schrijft Maarten al een aantal jaren liederen voor 4 mei herdenking op kamp Westerbork
wat resulteerde in het project ‘Bevroren Tranen’.

11018900_680517032060543_1091550882957817173_o
LUBA THE BARONESS
Luba The Baroness is een vijfkoppige, alternatieve pop/rock-band rondom singer-songwriter Joan Franka. De nummers zijn catchy en vertellen een groter verhaal, geïnspireerd door artiesten als Blondie, The Doors en Joan Baez. Frontvrouw Joan Franka schreef de meeste nummers in Parijs, de plek om op straat te spelen, ook wel de basis van het muzikant zijn genoemd. Eenmaal weer in Nederland vroeg ze goede vriend Marlon Pichel (drummer) om een stel muzikanten bij elkaar te zoeken. Vele repetities later ontstond de vintage sound die Luba The Baroness zo kenmerkt. Joan is o.a. bekend door haar deelname aan het populaire tv-programma The Voice of Holland.

 

BRENDA BEE

BRENDA BEE
Brenda Bee is een singer-songwriter die opvalt door haar veelzijdige, warme soulvolle stem. In 2013 richt Brenda haar eigen Record Label BeeBee Records op, waarmee ze haar debuut album ‘Sweet Disguise’ uitbrengt. De geslaagde combinatie van pop, soul en funk op Sweet Disguise getuigt van grote muzikaliteit, de liedjes gaan over de liefde en in haar teksten laat ze op momenten in het diepste van haar ziel kijken. Daarnaast maakt ze deel uit van verschillende muzikale gezelschappen waaronder de theaterproducties Motel Westcoast en The best of Britain.

 

BOURBON AVENUE
Bourbon Avenue is opgericht door drummer singer-songwriter Marlon Pichel, de band bestaat uit 4 muzikanten die elkaar hebben leren kennen tijdens hun studie. Met het wat rauwe stemgeluid van Marlon laten zij gepassioneerd een mix van jazz, fusion, in combinatie met funk en pop horen. In 2013 werden zij gevraagd als support-act tijdens de Satellite Love clubtour van Giovanca, en werden zij door recensenten aangeduid als één van de veelbelovende talenten in muziekland! Onlangs hebben de heren van Bourbon Avenue de opnames afgerond van hun debuut album in Rocktown, de studio van producer Ocki Klootwijk. In mei wordt de eerste single van Bourbon Avenue verwacht en in het najaar staat de release gepland van hun debuut album.

10644646_335971596578104_4326477718918866557_n

 

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

 

 

 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event