loading

BERSAMA LIVE + SUPPORT DJ RON FUNKYTOWN

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 12.50
Datum
ZA 22 APR 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op zaterdag 22 april staat de Molukse band Bersama in De Kroepoekfabriek.
De band, die uit maar liefst tien leden bestaat, heeft een repertoire dat voornamelijk bestaat uit Latin muziek, maar ook traditionele Molukse liederen. 

Het uitgangspunt van de band is voornamelijk het spelen van traditionele Molukse liederen, maar ook spelen zij Spaanse en Engelstalige die door bandoprichter Nino Latuny gearrangeerd zijn naar Latin en door de hele band verwerkt naar een geheel eigen ‘Latin Maluku sound’. Natuurlijk zal de band ook hun eigen nummers spelen. De rode draad op deze avond? Dansa en Bersama! 
De band speelt met bijzondere muziekinstrumenten zoals de berimbau en de kalimba en zo is een optreden een ervaring om naar te luisteren. Bersama speelt op Pasar Malams, festivals en de grotere feesten en partijen in binnen- en buitenland. Daarnaast zal DJ RON FUNKYTOWN (Soul with a capital S) op deze avond aanwezig zijn om de lekkerste plaatjes te draaien en de link te maken naar Soul en Funk. Je kunt op deze avond niet alleen genieten van muziek, maar er worden ook Molukse hapjes verkocht door de Bersama Mama’s.

DJ RON

Eind vorig jaar heeft de band de CD ‘Nona Manis’ in eigen beheer uitgebracht. De CD bevat o.a. Molukse traditionals gearrangeerd naar Latin. Echte wereldmuziek dus! De CD is tijdens deze avond te koop.

Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Benieuwd hoe dat werkt of wil je weten welke kortingen we nog meer bieden? Kijk dan even hier.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event