loading

FERRY ZANDVLIET: BETER NA BATACLAN

HET VERHAAL OVER DE AANSLAGEN IN BATACLAN

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.00
Datum
VR 14 APR 2023
Open
19:30
Start
20:00
Genre
Metal & rock
80's
90's
Tickets kopen

Op vrijdag 13 november 2015 vindt er in poppodium Bataclan in Parijs tijdens de show van Eagles Of Death Metal een aanslag plaats. Rotterdammer Ferry Zandvliet overleefde deze aanslag samen met drie vrienden. Op vrijdag 14 april komt hij zijn verhaal vertellen, samen met een zevenkoppige band die zijn favoriete nummers speelt.

Bevriend raken met de familie van iemand die op je stond te schieten na het overleven van een aanslag, verbinden in plaats van mensen buiten sluiten, je trauma verwerken met een flinke dosis zelfspot en Rotterdamse humor(t)? Ferry neemt je tijdens deze avond mee in zijn verhaal waarin positiviteit, humor en muziek de boventoon voeren. Verwacht dus geen zwaar en donker verhaal maar een inspirerend anderhalf uur omlijst door livemuziek die veel voor Ferry betekent. Tussen zijn verhalen door speelt de zevenkoppige band The Sup’ Solids, bestaand uit leerlingen van Rock City Insitute in Eindhoven, de favoriete rocknummers van Ferry. Zij spelen nummers van Queens Of The Stone Age, System of A Down, Linkin Park, Iron Maiden, Faith No More, Electric Six en Kate Bush.

Ferry’s verhaal wordt inmiddels gehoord van Hengelo tot Honolulu en is op vrijdag 14 april in deze speciale vorm te zien in Vlaardingen.

BLIKOPENER: MARATHON + POODLE
Vorige event
EZTHETIC | JAZZ IN TOWN
Volgende event