loading

FERRY ZANDVLIET: BETER NA BATACLAN

MUZIKALE AVOND MET HET VERHAAL OVER DE AANSLAGEN IN BATACLAN

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.00
Datum
VR 14 APR 2023
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
Genre
Metal & rock
80's
90's
Tickets kopen

Rotterdammer Ferry Zandvliet komt op vrijdag 14 april zijn verhaal vertellen over de aanslagen in poppodium Bataclan in Parijs. Dit doet hij op een luchtige, positieve en muzikale manier met humor, samen met een zevenkoppige band die zijn favoriete nummers speelt van o.a. Queens Of The Stone Age, Iron Maiden, Linkin Park en Kate Bush.

Ferry neemt je tijdens deze avond mee in zijn verhaal waarin positiviteit, humor en muziek de boventoon voeren. Verwacht dus geen zwaar en donker verhaal maar een inspirerend anderhalf uur omlijst door livemuziek die veel voor Ferry betekent.

Bevriend raken met de familie van iemand die op je stond te schieten na het overleven van een aanslag, verbinden in plaats van mensen buiten sluiten, je trauma verwerken met een flinke dosis zelfspot en Rotterdamse humor(t). Tussen zijn verhalen door speelt de zevenkoppige band The Sup’ Solids, bestaand uit leerlingen van Rock City Insitute in Eindhoven, de favoriete rocknummers van Ferry. Zij spelen nummers van Queens Of The Stone Age, System of A Down, Linkin Park, Iron Maiden, Faith No More, Electric Six en Kate Bush.

Ferry’s verhaal wordt inmiddels gehoord van Hengelo tot Honolulu en is op vrijdag 14 april in deze speciale vorm te zien in Vlaardingen.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event