loading

BEYOND LICKIN’ + THE JERRY HORMONE EGO TRIP + THE BLACK VEINS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.50
Deur
€ 7.50
Datum
VR 7 OKT 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 7 oktober gaan wij terug naar de sixties in De Kroepoekfabriek, maar dan niet helemaal. Beyond Lickin’, The Jerry Hormone Ego Trip en The Black Veins gaan een dik feestje bouwen met hun surf punk cockrock’n’roll. Trek je stoutste schoenen aan en gaan met die banaan, want dit is het allerallerallermooiste feestje!

Beyond Lickin’
Beyond Lickin’ is een garage‘n’surf trio en niet vies van een muzikale cocktail van sixties, punk, surf en cockrock’n’roll! Na releases op o.a. Teen Scream Records en Stardumb Records bracht Dirty Track Recordings in augustus de nieuwste dubbel 7 inch van Beyond Lickin’ uit. De band lijkt op De Maskers en heeft de surfsound van the Shadows, maar doet vooral helemaal z’n eigen ding. Er wordt gezongen in zowel het Engels als het Nederlands. “Alleen de instrumentale surfnummers spelen we in het Duits.” vertelt Arno Licker. “Dat klinkt namelijk beter!”

Beyond Lickin’ speelde al in Vera Groningen, Watt Rotterdam en Maloe Malo in Amsterdam en op festivals als het Primitive Festival Rotterdam, Zomerterras Vlaardingen en het Queensdayfest in Venlo. Ook werd er getoerd door Italië en gespeeld met gerse bands als the Spider Babies, the Apers, Low Point Drains en the Dirt Bombs. Klinkt dat nou niet als muziek in je oren?

Beyond Lickin' 1

The Jerry Hormone Ego Trip
The Jerry Hormone Ego Trip is de nieuwe band van de Rotterdamse schrijver (en ex-gitarist van The Apers) Jerry Hormone. Klinkt als The Troggs (je weet wel, van ‘Wild Thing’) met Wim T. Schippers op zang, of Jacques Dutronc als-ie Nederlands kon. Liedjes over tederheid, de kaketoekan, een medicijnman, en zusjes van vrienden die stout, stout, stout zijn. En over ‘Stout! Stout! Stout!’ gesproken: zo heet de debuutplaat van The Jerry Hormone Ego Trip die eind 2016 verschijnt bij Excelsior Recordings. Dus trek die stoute schoenen aan, oefen je peace tekens en rock mee met deze foute jongens!

TheJHET


Support: The Black Veins

The Black Veins is een band die rockmuziek maakt met invloeden uit de blueswereld. Het trio speelt sinds 2014 door het hele land en weet op te vallen met een energiek, herkenbaar en rauw geluid dat doet denken aan Jack White, Triggerfinger en Iggy Pop. De band werd uitgeroepen tot ‘3voor12 Selecteert Act’, speelde op Eurosonic Noorderslag en gaat verder als een trein. Je gaat meer horen van deze Hagenezen, pas op!

Korting pakken? Kijk dan even hier voor meer info.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event