loading

BIG BADABOOM!

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,00
Datum
ZA 30 AUG 2014
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
04:30
Tickets kopen

Op zaterdag 30 augustus gaat iedereen na het discoterras helemaal uit zijn dak in De Kroepoekfabriek. Big BadabooM! Een keiharde afterparty met bass, hiphop, urban, trap, dubstep in de mix, met Kypski, Samurai, Hipman Junky, Roomie Roemis en Wax E.

Kypski is de ene helft van C-mon & Kypski, bekend van hun eclectische en grensoverschrijdende mix van hiphop en elektronica, samenwerkingen met onder meer de Amsterdam Klezmer Band en hits als Bumpy Road en Make my Day met Pete Philly. We zijn vereerd dat Kypski tijdens Big BadabooM een try-out geeft van zijn solo-plaat.
Samurai komt voor de gelegenheid overgevlogen uit Londen. Deze DJ draait van drum ’n bass tot deephouse; alles in een bekend jasje.

Videoclip
De Britse zanger Hipman Junky staat bekend om zijn skanky beats en poppy feel. Wie komt feesten tijdens Big BadabooM maakt gratis kans op een figurantenrol, want Hipman Junky neemt deze avond/nacht zijn nieuwe videoclip voor het nummer LaLa (Mary Jane) op.

Het feestje is niet compleet zonder party MC Roomie Roemis, bekend van onder andere Thurst in het Haagse Paard van Troje en eerdere edities van Big BadabooM. En, last but not least, Vlaardings trots Wax E, die De KF op zijn grondvesten zal laten trillen met zijn urban bass. En vergeet niet de surprise act en de nodige visuals.

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event