loading

BLACK-BONE

Informatie Collapse

Voorverkoop
7,00
Deur
9,00
Datum
VR 11 DEC 2015
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

Op vrijdag 11 december opent De Kroepoekfabriek de deuren voor een ieder die zich graag omver mag laten blazen door wat authentieke rock. Met de alternatieve rockers van Urban Distortion, Old Man’s Riot’s no-nonsense rock en met als klap op de vuurpijl de hongerige wolven van Black-Bone, is dit op zijn zachtst gezegd geen avond voor tere zieltjes. U bent gewaarschuwd. 
Alsof Thin Lizzy modderfakking fat is geworden, zo klinkt het tweede album ‘Blessing in Disguise’ van de Eindhovense hardrockers Black-Bone. Een ouderwets rockende plaat waar je bloed sneller van gaat stromen en je zin in het weekend met een factor 100 van stijgt. De mannen van Black-Bone zijn niet meer de jonge honden uit Eindhoven Rockcity, ze zijn de hongerige wolven. Hun live ervaring met als hoogtepunten supports voor Deep Purple, Status Quo, Megadeth en Chickenfoot hoor je direct terug in de nieuwe tracks, die werd opgenomen in hun zelf gemaakte home studio en – niet onbelangrijk – werden gemixt door Peter Pan Speedrock-frontman Peter van Elderen. Tracks als ‘Never Too Loud’, ‘Loaded-Weighted’ en ‘Nothing But History’ zijn stuk voor stuk hardrock klassiekers in de dop; alsof je een injectiespuit met adrenaline rechtstreeks in het hart steekt. Zo nu en dan komt er zelfs even een opgefokte portie sludge de hoek om kijken. Hardrock never dies, dat is een zaak die als een ronkende paal boven water staat als je Blessing in Disguise op je (digitale) draaitafel legt. Black-Bone flikt het ‘m. Met gemak met een moderne sound waar ze nog heel veel jaren plezier van gaan hebben!

Old Man’s Riot
Deze non-nonsense rockband uit Schiedam/Den Haag brengt heavy rock zoals het moet zijn: slepend, strak en dynamisch, maar ruimte overlatend voor sferische passages en melodie. Old Man’s Riot is een gloednieuwe formatie die ontstaan is als bijproject. Na het vormen van een vaste bezetting is de band snel een geoliede machine geworden. ‘Stoere-mannen-rock’ met hier en daar een knipoog. In elk geval weten ze een spetterende liveshow neer te zetten.

Urban Distortion
De leden van deze alternatieve rockband uit het hart van Schiedam kennen elkaar al een geruime tijd en zijn geen onbekenden in de lokale scene. Echter, de formatie Urban Distortion bestaat pas sinds februari 2014. In de tussentijd hebben zij opgetreden in onder andere Club Vibes Rotterdam, het Paard Café Den Haag te Den Haag en De KF. Deze rockers laten zich graag inspireren door bands als Foo Fighters, Queens of the Stoneage, Pearl Jam en aanverwanten en dat is goed te horen. Tegelijk weet de band zo af en toe een gevoelige snaar te raken. Urban Distortion heeft ons in ieder geval beloofd dat we een rockfeestje krijgen dat we niet snel zullen vergeten.

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
BLIKOPENER: NIKO + RIXLE BLUE
Volgende event