loading

BLACK BOTTLE RIOT + COPPERHEAD COUNTY

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 9.50
Deur
€ 12.50
Datum
VR 28 JUN 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 28 juni is de Nijmeegse rockband Black Bottle Riot samen met Copperhead County te vinden in De Kroepoekfabriek. Bereid je voor op een avond vol southern rock en ijzersterk gitaarspel van Nederlandse bodem.

BLACK BOTTLE RIOT

Met een titel als ‘waarschijnlijk Europa’s beste southern rockband’ kom je goed binnen. Black Bottle Riot is een gitaarband in hard en nieren, iets wat tegenwoordig zeldzaam lijkt te zijn. Black Bottle Riot, opgericht in 2008, werd al snel opgemerkt door fans en werd door critici bestempeld als een frisse wind in de Nederlandse en Europese rockscene.

Met een debuutalbum in 2011, Soul in Exile uit 2013 en III: Indigo Blues uit 2015, heeft de band al verschillende nationale en internationale podia en festivals onveilig gemaakt. Van grote podia zoals Rockin Park, Zwarte Cross, Eurosonic / Noorderslag en Down The Rabbit Hole tot intieme bluesclubs. De bands voelen zich bijna overal thuis.

Copperhead County

Copperhead County is een nieuwe southern rock-band van Nederlandse bodem. Deze rockers weten exact wat ze willen: heel Nederland en ver daarbuiten laten genieten van heerlijke southern rock.
De band brengt voornamelijk eigen werk in de stijl van Blackberry Smoke en The Outlaws, overgoten met de rauwe stem van zanger Corvin. De EP Enjoy The Ride komt uit in april en dat gaan ze vieren met de gelijknamige tour die ook plaatsvindt in 2019.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event