loading

BLACKBOXRED

Informatie Collapse

Voorverkoop
7,00
Deur
9,00
Datum
ZA 15 NOV 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Fast, furious: op zaterdag 15 november a.s. betreedt het Friese powerduo BlackboxRed het podium. The Afterveins staan in hun voorprogramma.

BlackboxRed vonkt van spanning. Terwijl Eva heftig met haar gitaar in gevecht is, stuwen Stefans gejaagde drums het duel tot ontsporing, resulterend in een opwindend schouwspel. Vergis je niet, dit Nederlandse duo is hard, uitdagend en dansbaar.
Verwacht een ongeveinsde rauwe sound met flink wat grunge, garage, blues en electro invloeden, afgemaakt met de energie van een goed geschud blikje frisdrank. Met inspiraties als The Dead Weather, Crystal Castles en The Joy Formidable weet je in welke hoek je het moet zoeken.
In de winter van 2011 bracht BlackboxRed haar eerste EP Battle the Sparrows uit, die in de lente van 2012 ook in de UK uitkwam. In Nederland hebben ze alle zalen al plat gespeeld, onder andere op een twee maanden durende tour met Claw Boys Claw. Na ook uitgebreid door de UK, Duitsland en Denemarken getourd te hebben, is het nu tijd om met hun debuutplaat The Gunner and The Ghost (uit op Geertruida) de rest van de wereld te veroveren.

266091499357_oTHE AFTERVEINS
De psychedelic wave band The Afterveins heeft in zijn korte bestaan al een stevige live reputatie opgebouwd, inclusief een tour door Frankrijk en België. De heren wonnen vorig jaar de Grote Prijs Rotterdam en speelden al eerder in De KF. Die kennismaking smaakte naar meer en gelukkig krijgen we nu een tweede kans.

Klinkt als:The Sound, Nick Drake, The Feelies en The Brian Jonestown Massacre.

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event