loading

BLAUDZUN

Informatie Collapse

Voorverkoop
12,00
Deur
14,00
Datum
ZA 17 DEC 2011
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

Blaudzun
De Nijmeegse singer-songwriter Blaudzun veroverde de harten van het Nederlandse publiek vorig jaar definitief met zijn alom bejubelde album Seadrift Soundmachine en tijdens de live shows die daarop volgden. Zijn nieuwe album brengt hij uit in januari. Net daarvoor, op 17 december, staat hij in De Kroepoekfabriek! Wij vermoeden, dat Blaudzun hier behalve zijn eerdere (bekende) ook zeker wel wat nieuwe dingen ten gehore zal brengen… Online is al een voorproefje van Blaudzun’s nieuwe album Heavy Flowers te beluisteren dan wel bewonderen…
Blaudzun – Flame on my head

Charles Frail
Met zijn in 2008 in eigen beheer uitgegeven EP ‘My Mother The Great’ baarde deze jonge Amsterdamse singer-songwriter al veel opzien. Een optreden bij De Wereld Draait Door, Hollandse Nieuwe belofte bij 3voor12 en vele voorprogramma’s van grote artiesten volgden. Nu is er het debuutalbum met de naam ‘Morning, It Breathes’ dat tevens het eerste deel is van een trilogie. Het repertoire van Frail bestaat uit serenades en poëzie  met invloeden uit de rijke vooroorlogse folk traditie. Invloeden van Nick Drake, Bon Iver en Devendra Banhart zijn duidelijk hoorbaar in de muzikale werken van Frail.

Laat je betoveren en meenemen door de melancholisch nostalgische liedjes van deze bijzondere singer-songwriters en zorg dat je erbij bent, op 17 december!

RAY FUEGO
Volgende event