loading
Uit-
verkocht

BLEACH | A TRIBUTE TO NIRVANA

NIRVANA TRIBUTE BAND

Informatie Collapse

Voorverkoop
Uitverkocht
Deur
Uitverkocht
Datum
ZA 15 OKT 2022
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Genre
Metal & rock
Tribute
Uitverkocht

Tributeband ‘Bleach’ komt op zaterdag 15 oktober 2022 naar De Kroepoekfabriek. Dit is het verplaatste concert van zaterdag 13 november/vrijdag 4 februari.

BLEACH

De mannen van Bleach komen uit Rome en trekken sinds 2012 de wereld over als een gelauwerd Nirvana tribute. Het viertal tourde met oud-Nirvana drummer Chad Channing in 2018.

Bleach benadert de grungemeesters tot in de perfectie: het geluid én de looks en uitstraling van de band kloppen. Het enige wat er anders aan is: ze zijn een viertal, geen drietal.

Daniele Tofani : Zanger & gitaar
Yuri Santurri : Bass
Roberto “Doggie” Veloccia : Drums
Mattia Dell’Orco : Gitaar & achtergrondzanger

NIRVANA

Al meer dan 25 jaar geleden besloten Dave Grohl en Krist Novoselic, na het overlijden van frontman en rockicoon Kurt Cobain, te stoppen. Het unieke grunge-geluid wat Nirvana produceerde werd in de jaren negentig steeds populairder, en wordt gezien als voorloper op alles wat daarna volgde. Wereldhits zoals ‘Smells Like Teen Spirit’, ‘Heart Shaped Box’ en ‘Come As You Are’ volgden en de populariteit bleef stijgen.

RATS AND DAGGERS

Support wordt deze avond verzorgd door Rats and Daggers, een powertrio dat de vlijmscherpe rand tussen heavy en punk opzoekt. Geïnspireerd door de rauwe emoties van IDLES, de sex-appeal van Queens of the Stone Age en de totale wanorde van Amyl & the Sniffers, blazen ze je weg met een wall of sound. Ze stonden al op Booster Festival en Valkhof Festival en dit jaar staan ze op de Popronde als Never Mind The Hype Talent en gaan ze hun eerste EP uitbrengen. Een toevlucht voor iedereen die uit zijn dagelijkse sleur geschopt wil worden. Punk die zo oprecht uit de tenen komt dat iedereen in de zaal geraakt wordt.

Line-up

Collapse
Rats and Daggers
Rats and Daggers

Een POWERTRIO dat de vlijmscherpe rand tussen heavy en punk opzoekt. Geïnspireerd door de rauwe emoties van IDLES, de sex-appeal van Queens of the Stone Age en de totale wanorde van Amyl & the Sniffers, blazen ze je weg met een wall of sound. Ze stonden al op Booster Festival en Valkhof Festival en dit jaar staan ze op de Popronde als Never Mind The Hype Talent en gaan ze hun eerste EP uitbrengen.

Informatie

Voorverkoop
Uitverkocht
Deur
Uitverkocht
Datum
ZA 15 OKT 2022
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
Genre
Metal & rock
Tribute
Uitverkocht
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event