loading

BLEACH | A TRIBUTE TO NIRVANA

NIRVANA TRIBUTE BAND

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 12.00
Deur
€ 14.00
Datum
ZA 15 OKT 2022
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Metal & rock
Tribute
Tickets kopen

Tributeband ‘Bleach’ komt op zaterdag 15 oktober 2022 naar De Kroepoekfabriek. Dit is het verplaatste concert van zaterdag 13 november/vrijdag 4 februari.

BLEACH

De mannen van Bleach komen uit Rome en trekken sinds 2012 de wereld als een gelauwerd Nirvana tribute. Het viertal tourde met oud-Nirvana drummer Chad Channing in 2018.

Bleach benadert de grungemeesters tot in de perfectie: het geluid én de looks en uitstraling van de band kloppen. Het enige wat er anders aan is: ze zijn een viertal, geen drietal.

Daniele Tofani : Zanger & gitaar
Yuri Santurri : Bass
Roberto “Doggie” Veloccia : Drums
Mattia Dell’Orco : Gitaar & achtergrondzanger

NIRVANA

Al meer dan 25 jaar geleden besloten Dave Grohl en Krist Novoselic, na het overlijden van frontman en rockicoon Kurt Cobain, te stoppen. Het unieke grunge-geluid wat Nirvana produceerde werd in de jaren negentig steeds populairder, en wordt gezien als voorloper op alles wat daarna volgde. Wereldhits zoals ‘Smells Like Teen Spirit’, ‘Heart Shaped Box’ en ‘Come As You Are’ volgde en de populariteit bleef stijgen.

Line-up

Collapse
Beerbottle Chopsticks
Beerbottle Chopsticks

Beerbottle Chopsticks begon als een stel hyperenergieke gretige tieners die vuige gitaar riffs en vurige teksten op het publiek afvuurden. Na de deelname aan Popronde 2019 richt de band zich nu op veel optredens in 2021 en nieuwe muziek die snel gereleased gaat worden. Dit skatepunk-trio behoudt nog steeds zijn unieke, vrolijke en catchy karakter en een opvallend nonchalante podium presence.

A TRIBUTE TO NICK CAVE
Vorige event
ÖNDER | JAZZ IN TOWN
Volgende event