loading

BLIKOPENER: GUNMOLL + TWO SECONDS BEFORE

NEO-NOIR ROCK

Informatie Collapse

Deur
GRATIS
Datum
VR 14 JUN 2024
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Alternative & indie
Metal & rock

Op vrijdag 14 juni trekken we weer een vers blik talentvolle bands open, tijdens de vierde editie van Blikopener dit jaar! Deze editie staan GUNMOLL en TWO SECONDS BEFORE op het programma. Zoals altijd is deze Blikopener gratis te bezoeken!

GUNMOLL
GUNMOLL maakt wilde rocksongs met de verleiding, het gevaar en de opwinding van de meest bloedstollende crime novels. De band – bestaande uit Jolien Grunberg (zang/gitaar), Bram Bol (gitaar/productie), Koen van Bemmelen (bas) en Pim de Roij (drums) – vertolkt verhalen van romantiek, verraad en onderhuidse spanning, deels verankerd in de Roemeense roots van zangeres Jolien. Met deze roots worden de eerste schetsen van GUNMOLL gecreeërd; Neo-Noir-achtige rock, even dansbaar als catchy. Vol verassende elementen, wilde rock ’n roll riffs, opzwepende surfrock en oriëntaalse melodielijnen.

Binnen dit avontuurlijke geluid schetst GUNMOLL verschillende personages: het meisje dat stuit op haar vaders pistool, de op wraak beluste verleidster, de moeder die haar dochter behoedt voor de harde buitenwereld. GUNMOLL is sexy, opzwepend, koelbloedig en mysterieus, de luisteraar achterlatend met een broeierige, primitieve energie; alsof je in een immense golf surft en je laat meevoeren door de natuurkrachten.

GUNMOLL was onder andere al te zien op Eurosonic Noorderslag 2024 en staat aankomend jaar op het programma van Pinkpop!

TWO SECONDS BEFORE
TWO SECONDS BEFORE is een indie pop/rockband uit Zuid-Holland. Het energieke viertal Isa, Merel, Mandy en Kars maken speelse, meeslepende en verfrissende muziek, die soms behoorlijk hard uit de hoek kan komen. De band laat zien dat het oké is als dingen niet altijd soepel verlopen en dat iedereen wel eens worstelt. Met eigenwijze melodieën, expressieve zang, gelaagde gitaarpartijen en dynamische drums brengt het viertal troost, melancholie en vrolijkheid in hun pop-punk muziek. TWO SECONDS BEFORE stond eerder in Poppodium Jailhouse, de POBparade in Breda en Klomppop, en doet dit jaar mee aan Popsport Zuid-Holland.

 

Informatie

Deur
GRATIS
Datum
VR 14 JUN 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Alternative & indie
Metal & rock

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event