loading

BLIKOPENER: MARATHON + POODLE

POSTPUNK / SHOEGAZE + FLUFFY GARAGEROCK

Informatie Collapse

Voorverkoop
Gratis
Datum
VR 7 APR 2023
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
00:00
Genre
Alternative & indie
Metal & rock

Vrijdag 7 april eten we gehakt uit blik. Op deze gratis Blikopener komt Marathon naar De Kroepoekfabriek! De Amsterdamse shoegaze / postpunkband maakt sinds eind 2022 gehakt van elke zaal waar ze komen. Geen zorgen, de bezoekers laten ze heel ;). Rotterdamse/Utrechtse fluffy garagerockband Poodle komt het blik deze avond openen! 

Marathon

Marathon moet net als deelnemers van de hardloopwedstrijd regelmatig van de blaren bekomen. Blaren die ontstaan door spel vol overgave, maar ook symbool staan voor de blaren waar hun generatie steeds vaker op moet zitten. Marathon’s explosieve mix van shoegaze en postpunk leverde de band in korte tijd al een mooie staat van dienst op met o.a. optredens op Welcome to the  Village, Grauzone en daarnaast 3voor12 livesessie. Debuut-single ‘Age’ werd omarmd door KINK en stond wekenlang in de Outlaw41. Na een bomvolle Popronde en een show op Noorderslag 2023 maakt Marathon zich klaar voor de release van hun debuut-EP in het voorjaar van 2023. De nieuwe Tramhaus? Wie zal het zeggen. Wij verwachten in ieder geval dat er een mooie toekomst is weggelegd voor Marathon.

Poodle

Poodle maakt eigenwijze, uptempo gitaarliedjes met een flinke mix percussie: dit Rotterdams/Utrechtse vijftal speelt fluffy garagerock waar je van wilt dansen. Met nummers over het jongvolwassen-bestaan: de wereld ligt voor je open en de kansen lijken voor het oprapen, en toch is de onzekerheid groter dan ooit tevoren. Maar Poodle gaat vooral over lol maken en schrijven waar ze maar over willen; huisdieren, tandartsen en frustratie over printers bijvoorbeeld. Qua muziek zijn ze beïnvloed door bands als Hinds, Wet leg, FIDLAR, FEET en Iguana Death Cult. Op vrijdag 7 april de opener van Blikopener!

Line-up

Collapse
Marathon
Marathon

Marathon moet net als deelnemers van de hardloopwedstrijd regelmatig van de blaren bekomen. Blaren die ontstaan door spel vol overgave, maar ook symbool staan voor de blaren waar hun generatie steeds vaker op moet zitten. Marathon’s explosieve mix van shoegaze en postpunk leverde de band in korte tijd al een mooie staat van dienst op met o.a. optredens op Welcome to the  Village, Grauzone en daarnaast 3voor12 livesessie. Debuut-single ‘Age’ werd omarmd door KINK en stond wekenlang in de Outlaw41. Na een bomvolle Popronde en een show op Noorderslag 2023 maakt Marathon zich klaar voor de release van hun debuut-EP in het voorjaar van 2023.

Collapse
Poodle
Poodle

Poodle maakt eigenwijze, uptempo gitaarliedjes met een flinke mix percussie: dit Rotterdams/Utrechtse vijftal speelt fluffy garagerock waar je van wilt dansen.Voor fans van Hinds, Wet leg, FIDLAR, FEET en Iguana Death Cult. Op vrijdag 7 april de opener van Blikopener

Informatie

Voorverkoop
Gratis
Datum
VR 7 APR 2023
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
00:00
Genre
Alternative & indie
Metal & rock

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event