loading

BOLLEBOF + JPB

Informatie Collapse

Voorverkoop
7,50
Deur
12,50
Datum
VR 22 FEB 2013
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

Het aankomende ‘Main Event’ van Scout Out Talents, op vrijdag 22 februari, wordt bekroond met een optreden van Bollebof en JPB. Bollebof is een populaire rapper met ‘sterke teksten met een boodschap’. Inmiddels heeft Bollebof vele zalen opgewarmd voor internationaal bekende artiesten, zo stond hij in het voorprogramma van Bow Wow en Trey SongZ. JPB brengt een Caribische sound en blijkt behalve te kunnen zingen, ook nog een aardig pasje te kunnen dansen.  De Tilburger timmert sowieso keihard aan de weg en heeft zo op eigen kracht al een behoorlijke basis opgebouwd. ZJ Records heeft deze bijzondere mannen weten te strikken en op 22 februari a.s. betreden ze het podium van De Kroepoekfabriek. In het voorprogramma staat de winnaar van de Scout Out Talents Night (25 januari). Zorg dat je erbij bent…

Scout Out Talents
 is een samenwerking tussen ZJ Records en De Kroepoekfabriek. Het is een maandelijks terugkerend event. De ene maand is er Scout Out Talent Night, waar nieuw raptalent zijn/haar kwaliteiten aan het publiek en de vakjury kan tonen. De maand erop volgt dan het Scout Out Main Event, een feestavond met een nationaal bekende hiphop-act. De winnaar van de Scout Out Talent Night van de maand ervoor verzorgt het voorprogramma.

Wil jij meedoen? Vul je gegevens in en een link met jouw werk op: http://scoutouttalents.nl/aanmelden/. Meer informatie over spelregels, Scout Out Talents en het concert van de Hydroboyz vind je op:www.scoutouttalents.nl.

RAY FUEGO
Volgende event