loading

BOOGIE BEASTS + BOURBON AVENUE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.50
Datum
ZA 2 FEB 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op zaterdag 2 februari gaan we rocken en dansen. De Boogie Beasts komen vanuit België naar De Kroepoekfabriek. Are you ready to boogie with the Beasts?

Boogie Beasts

Boogie Beasts staat voor aanstekelijke energie. De heren maken muziek dat je kunt classificeren als elektrische deltablues. Een mix van garage, punk, blues, roots en, zoals de naam doet vermoeden, boogie. Het ligt ergens tussen The Black Keys, John Lee Hooker en het vroege werk van The Rolling Stones. Je kunt rauwe gitaarpartijen verwachten, maar ook solo’s met een mondharmonica. En het is dus ook nog dansbaar!

De leden van Boogie Beasts komen uit België, uit de stad Luik en de provincie Limburg. De mannen speelden voorheen in psychrockband Voodoo Boogie en garargerockduo The Goon Mat & Lord Bernardo. De ervaring hebben zij gebundeld tot het vormen van Boogie Beasts. Inmiddels zijn de heren bezig met hun nieuwe album, dat in januari moet verschijnen. Op tijd voor hun show in De Kroepoekfabriek dus! De eerste single ‘Mad’ kun je nu al beluisteren.

Bourbon Avenue

Bourbon Avenue zal deze avond beginnen. De ziel van deze band is rauw en puur. De band mengt rock ’n roll met Motown-achtige soul en een beetje jazz van de Westcoast. De mannen hebben in 2018 hard aan de weg getimmert. Bourbon Avenue mag zich inmiddels zelfs 3FM KXradio Talent noemen. Met de nieuwe EP ‘The Boston Recordings’ op zak staat de band klaar om een mooie show te geven!

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event