loading

BRING THE ELEPHANT HOME

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 9.00
Deur
€ 11.50
Datum
ZO 6 OKT 2019
Open
16:00
Start
16:30
Verwacht Einde
22:00
Tickets kopen

Speciale voorstelling Forest Hope. Olifantenonderzoeker Antoinette van de Water is bij voorstelling aanwezig

Forest Hope (Jochem van Rijs, 2018) volgt de Vlaardingse olifantenonderzoeker Antoinette van de Water die zich al jaren inzet om conflicten tussen mens en olifant in Afrika en Azië te verminderen. Omdat het leefgebied van wilde olifanten steeds kleiner wordt, vormen dit soort conflicten een ernstig probleem. Zoals in Thailand, waar Antoinette samen met de lokale bevolking verschillende innovatieve projecten heeft opgezet om ervoor te zorgen dat mensen en olifanten in harmonie bij elkaar in de buurt kunnen leven.

Inmiddels woont Antoinette in de Zuid-Afrikaanse bush, waar ze onderzoek doet naar vernieuwende strategieën voor de bescherming van olifanten. Antoinette won drie natuurbeschermingsprijzen, is co-auteur van het boek Thaise olifanten van de Straat, en haar werk was te zien in Helden van de Wildernis. Met deze film zullen we haar volgen op haar verbazingwekkende en moedige zoektocht.

Na afloop van de vertoning is er tijd voor vragen uit het publiek, gevolgd door een gezellige netwerkborrel, waar iedereen welkom is. Met muziek en een expositie van foto’s van de bijzondere dieren waarvoor Antoinette zich inzet.

Producent: Nature Conservation Films
Taal: Engels – niet ondertiteld

Waar:
De Kroepoekfabriek
Koningin Wilhelminahaven Zuidzijde 2a
3134 KG Vlaardingen
Wanneer:
Zondag 6 oktober: 16:00

Bekijk hier de trailer van Forest Hope:

Draag bij aan een wereld waarin mensen en olifanten in harmonie kunnen samenleven!
https://bring-the-elephant-home.nl/nl/doneer-nu/

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event