loading

CAPTAIN KAISER (BE) + BAYLINE + MIKKI WOOD

VLAAMSE PUNK, HARDCOREPUNK & MELODIEUZE PUNKROCK

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 13.00
Deur
€ 15.00
Datum
VR 8 MRT 2024
Open
20:00
Start
20:30
Genre
Metal & rock
Metalcore & hardcore
Punkrock/ punk
Tickets kopen

Op 8 maart komt Captain Kaiser naar De Kroepoekfabriek: punk tot in de poriën zonder hype of bullshit, voor fans van IDLES. In 2023 zetten ze Jera On Air, Zwarte Cross, Pukkelpop en Sniester al op z’n kop. Op 8 maart is De KF aan de beurt!

CAPTAIN KAISER

Niemand is verantwoordelijk voor het succes van Captain Kaiser zelf, buiten de vijf Kempenzonen die erin zitten. Ze zijn punk tot in de poriën en zetten zalen in het zweet, zonder hype en zonder bullshit. Beloftevol, noemen ze dat ook wel. De band blijft zoeken naar hoe het muzikaal sterker en emotioneel dieper kan. Onder impuls van producer en hardcore-eindbaas Jay Maas (Defeater) blijft de groep pakkende melodieën spuwen, maar is ze vooral rauwer en rijper gaan klinken. De ene roept dan postpunk en de andere hardcore, maar je kan de songs ook gewoon voelen, daar waar ze pijn doen.

Hun nieuwe plaat RHYME&REASON verscheen in het najaar van 2023 en laat niet alleen een band, maar ook een frontman in volle groei zien. Sascha Vansant verloor vier jaar geleden zijn moeder en heeft in deze plaat gelegd wat hij tegen zijn vrienden vaak niet gezegd kreeg, met de teksten die de ziel balsemen en er tegelijk als een breekmes op inhakken.

BAYLINE

Bayline maakt punkrock met een vleugje emo en soms tegen hardcore aan. Hun pakkende, melodieuze en rauwe nummers zijn de perfecte uitlaatklep om jezelf te laten gaan. De band startte in 2022. De eerste singles werden goed opgepikt door de media in zowel Nederland als het buitenland. Het debuutalbum staat vol pakkende, melodieuze, rauwe, hard punk- en langzamere rocknummers, allemaal met dezelfde punch, die een breed scala aan rockmuziekfans aanspreekt. Voor de release van hun debuutalbum werkte de band samen met Suburban Records (Tusky, Mayleaf, Two and a Half Girl, Boskat etc.). Ze speelden shows samen met onder meer Antillectual, Wonk Unit (UK), Mayleaf, Two and a Half Girl en Bony Macaroni.

 

MIKKI WOOD

Mikki Wood is een punkrocktrio met een DIY-cultuur. De band maakt snelle energieke tracks met waarin ze ruwe kracht, strakke riffs combineren met melodieën die lekker blijven hangen. In 2019 kwam hun debuut EP uit, in maart 2024 komen ze met hun eerste volledige album. Ze beloven veel explosieve en melodieuze punkrock. Wij hebben hoge verwachtingen en kunnen niet wachten om naast de bekende ook meteen de nieuwe nummers op 8 maart te horen.

Line-up

Collapse
CAPTAIN KAISER
CAPTAIN KAISER

Captain Kaiser is Vlaamse punk tot in de poriën en zetten zalen in het zweet, zonder hype en zonder bullshit. Beloftevol, noemen ze dat ook wel.

Informatie

Voorverkoop
€ 13.00
Deur
€ 15.00
Datum
VR 8 MRT 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:00
Start
20:30
Genre
Metal & rock
Metalcore & hardcore
Punkrock/ punk
Tickets kopen

LEVELS PRESENTS: NIGHT OF THE SONGPOETS
Vorige event
12,5 JARIGE JUBILEUMSHOW: CONVOI EXCEPTIONAL
Volgende event