loading

C.C. GRAND | EP-RELEASE

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,00
Datum
ZA 7 DEC 2013
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

De soulvolle Vlaardingse pop/rockband C.C. Grand presenteert op zaterdag 7 december een veelbelovend debuut op het podium van De Kroepoekfabriek. De vier heren maken van de gelegenheid gebruik om van deze avond een bijzonder feestje te maken, waarbij ze hulp krijgen van een bont gezelschap van lokale muzikanten. En de band trakteert; wie een kaartje koopt, krijgt de EP cadeau.  

C.C. Grand is singer/songwriter Corvin Keurhorst, begeleid door gitarist Rutger van Houwelingen, bassist Casper van Hattum en drummer Stefan Bakker. Deze vrienden, afkomstig uit Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam, maken een sfeervolle mix van pop, soul en rock met de nodige americana invloeden. Pure, rauwe nummers van eigen hand, waarbij vooral de krachtige, unieke stem van zanger Corvin ook indruk maakt. Een voorliefde voor een goede melodie vermengd met een goede groove is daarbij een duidelijk kenmerk van de muziek van C.C. Grand. Interessant, talentvol en boeiend.

Corvin Keurhorst is geboren en getogen in het oosten des lands, waar hij al luisterend naar de lp’s van zijn zus, zichzelf gitaar leerde spelen en liedjes leerde schrijven. Albums van Bruce Springsteen, Otis Redding en Johnny Cash werden versleten. De onmiskenbare americana invloeden zijn een gevolg van opgroeien tussen de koeien, paarden en motorcross. Corvin: “Rootsrock en countrymuziek waren overal aanwezig, in auto’s van vrienden, kroegen maar ook thuis. Tijdens de afwas als jochie lekker meezingen met Hank Williams en Jim Reeves!” Na veel (live)ervaring te hebben opgedaan met diverse bands werd het tijd om te gaan werken aan een eigen debuut; de geboorte van C.C. Grand was een feit.

EP release 
Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder, evenals vele optredens in het Vlaardingse en omstreken, waaronder het Zomerterras. En zijn de mannen van C.C. Grand vastbesloten de rest van Nederland te veroveren. De aftrap voor deze muzikale reis wordt vanavond gegeven, tijdens de presentatie van de debuut EP. Het wordt een bijzondere avond, waarbij de band hun repertoire live ten gehore brengt, uiteraard, maar niet alleen. Verschillende bevriende muzikanten en zangers uit de buurt zullen hun opwachting maken om dit feestje samen met C.C. Grand op het podium te vieren.

Erik Vandenberge (Crappydog)
Het voorprogramma van deze avond wordt verzorgd door de markante singer-songwriter Erik Vandenberge. Deze troubadour leeft voor zijn muziek en speelt meestal met zijn vaste begeleidingsband Crappydog, maar voor de treedt hij vanavond solo op. In zijn songs is de blues onmiskenbaar sterk aanwezig. Erik Vandenberge klinkt bijzonder authentiek, zichzelf reddend, improviserend op oude rammel-gitaren, banjo, of bandoneon met klompen en voetdrums voor de ritmische stomp, zijn belevenissen bezingend in teksten die uit het leven gegrepen zijn. Met zijn voeten in de Zeeuwse klei vastgezogen zingt hij op fascinerende wijze al zijn ellende van zich af, waarbij hij af en toe meer dan fantastisch gitaar speelt in de geest van Missippi John Hurt, Fred McDowell, Seesick Steve.

Afterparty met WAX E
En nee, natuurlijk niet… Na de muziek van C.C. Grand is het nog lang geen tijd om naar huis of waar dan ook naartoe te gaan. Want DJ WAX E staat vervolgens garant voor een afterparty in stijl.

EP cadeau!
In ruil voor je ticket, kun je op de avond zelf de gloednieuwe EP van C.C. Grand bemachtigen.

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar de EP release van C.C. Grand, er kan om gevraagd worden.

BLIKOPENER: NIKO + RIXLE BLUE
Volgende event