loading

CD-RELEASE PICKLELEGAZ

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Datum
VR 12 OKT 2012
Open
20:30
Start
21:00

Picklelegaz, die in 1988 werd opgericht, legt haar sterke punt bij emotionele muziek, dramatische teksten en gebruik van beeldspraak. Zes vrienden die één doel hebben: muziek maken. En dat werd een succes! Ze zijn live een echte sensatie en hebben verschillende hits behaald, zoals ‘Tomorrow’ en ‘Cash’. Deze songs sloegen op hun eerste concert bij de Vleet in Vlaardingen goed aan bij het publiek.

Geïnspireerd door onder andere Pink Floyd en Genesis werkten zij aan hun tweede album. Door hun fascinerende muziek en theatrale live optreden is deze neo-progressieve rockband Picklelegaz zeker een must-see! Kom kijken naar hun Cd-presentatie en laat je verrassen door hun nieuwe album ‘Bedroom Circusâ’.

Het voorprogramma van deze vrijdagavond wordt verzorgd door melodieuze rockband Small Talk. Vijf heren die het graag simpel houden als het gaat om het omschrijven van hun band. Maar hun muziek is alles behalve simpel! De mannen spelen vanuit het hart en bereiken met hun eigen geluid een breed publiek. Ze werken hard om samen te bouwen aan een zo breed mogelijk eigen repertoire en gaan dat aan ons laten zien op vrijdag 12 oktober in De KF! Bereid je voor op pop, bombastische rock en alles wat daar tussenin zit.

RAY FUEGO
Volgende event