loading

CHRIS COLEMAN | DRUMCLINIC

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 13.00
Deur
€ 15.50
Datum
WO 7 NOV 2018
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
01:00
Tickets kopen

In samenwerking met Rotterdam Drum Department presenteren een drumclinic van niemand minder dan Chris Coleman op woensdag 7 november. Coleman is bekend als drummer van o.a. Prince, Christina Aguilera en New Kids On The Block.

Chris Coleman

Sinds zijn tweede levensjaar zit Coleman al achter de drums. Vaak ging hij mee op reis met zijn vader en ooms die optraden in een gospelgroep. Door keihard oefenen en een ijzeren wil om een grootse drummer te worden, wist hij al spoedig prijzen in de wacht te slapen. Eerst klein (denk aan school en woonplaats Saginaw) en later steeds groter, tot aan de National Drum Competition toe met meer dan 30.000 deelnemers.

Vanaf zijn veertiende is hij al aan het touren met gospel- en jazzformaties. Door zijn prestaties kreeg hij een beurs om aan de Berklee School of Music te kunnen studeren.. Later vertrok hij naar Atlanta om basgitaar te studeren, maar Coleman eindigde als drumleraar op het AIM aldaar.

In de tussentijd stopte het touren en sessiewerk niet. Inmiddels heeft hij een indrukwekkend cv met daarop artiesten als Prince, Christina Aguilera, The Pussycat Dolls, New Kids On The Block en Beck.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event