loading

CHURCH OF CASH

Een eerbetoon aan Johnny Cash

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 16.00
Deur
18.00
Datum
ZA 21 NOV 2020
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Country
Rockabilly
60's
70's
Tribute
Tickets kopen

Church of Cash, ’s werelds beste Johnny Cash tributeband, komt terug naar De KF op zaterdag 21 november. Dit keer staat de *American Recordings*-periode van Cash centraal. Voorgaande shows van Church of Cash in De KF waren zonder uitzondering in recordtijd uitverkocht.

CHURCH OF CASH: AMERICAN RECORDINGS

Church of Cash werd opgericht in Honolulu, Hawaï, in 2010 door Jay Kalk. Na eerder Azië, Amerika, Honolulu én De KF met veel succes veroverd te hebben, keren de heren terug naar Vlaardingen. Velen zijn geroepen, maar weinigen zijn uitverkoren om ‘The Man In Black’ te mogen vertolken. Dit is een weergaloze vertolking van Johnny Cash!

De band heeft zo’n 130 nummers in hun repertoire zitten en schakelt moeiteloos tussen de rebellie van Folsom Prison Blues en San Quentin, de rockabilly in de tijd van Sun Recordings en het vuur en de broosheid uit de comebackalbums van de American Recordings-reeks waar tijdens deze tour de spotlight op gericht is.

Line-up

Collapse
Church of Cash
Church of Cash

De mannen van Church of Cash zijn al sinds 2010 dé tributeband aan Johnny Cash. Nadat ze vorig jaar al in De Kroepoekfabriek stonden, keren ze na hun tour door de Verenigde Staten terug naar Vlaardingen. Deze mannen hebben maarliefst 130 Johnny Cash nummers in hun catalogus, van Folsom Prison Blues tot the American Recordings.

NEW HAMMOND SOUND PROJECT | JAZZ IN TOWN
Vorige event
SANDRA VAN NIEUWLAND
Volgende event