loading
Uit-
verkocht

CHURCH OF CASH

Een eerbetoon aan Johnny Cash

Informatie Collapse

Voorverkoop
Uitverkocht
Deur
Uitverkocht
Datum
ZA 19 NOV 2022
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
60's
70's
Tribute
Uitverkocht

Church of Cash, ’s werelds beste Johnny Cash tributeband, komt terug naar De KF op zaterdag 19 november 2022. Voorgaande shows van Church of Cash in De KF waren zonder uitzondering in recordtijd uitverkocht.

CHURCH OF CASH

Church of Cash werd opgericht in Honolulu, Hawaï, in 2010 door Jay Ernest. Na eerder Azië, Amerika, Honolulu én De KF met veel succes veroverd te hebben, keren de heren terug naar Vlaardingen. Velen zijn geroepen, maar weinigen zijn uitverkoren om ‘The Man In Black’ te mogen vertolken. Dit is een weergaloze vertolking van Johnny Cash!

De band heeft zo’n 130 nummers in hun repertoire zitten en schakelt moeiteloos tussen de rebellie van Folsom Prison Blues en San Quentin, de rockabilly in de tijd van Sun Recordings en het vuur en de broosheid uit de comebackalbums van de American Recordings-reeks.

 

Line-up

Collapse
Church of Cash
Church of Cash

De mannen van Church of Cash zijn al sinds 2010 dé tributeband aan Johnny Cash. Nadat ze twee jaar geleden al in De Kroepoekfabriek stonden, keren ze na hun tour door de Verenigde Staten terug naar Vlaardingen. Deze mannen hebben maarliefst 130 Johnny Cash nummers in hun catalogus, van Folsom Prison Blues tot the American Recordings.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event