loading
Uit-
verkocht

CHURCH OF CASH

Een eerbetoon aan Johnny Cash

Informatie Collapse

Voorverkoop
Uitverkocht
Deur
Uitverkocht
Datum
ZA 30 MRT 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Uitverkocht

Church of Cash, ’s werelds beste Johnny Cash tributeband, komt terug naar De KF. Op zaterdag 30 maart is de formatie opnieuw te bewonderen in De Kroepoekfabriek.

Church of Cash werd opgericht in Honolulu, Hawaï, in 2010 door Jay Kalk. Na eerder Azië, Amerika, Honolulu én De KF met veel succes veroverd te hebben, keren de heren terug naar Vlaardingen. Velen zijn geroepen, maar weinigen zijn uitverkoren om ‘The Man In Black’ te mogen vertolken. </span>De band heeft zo’n 130 nummers in hun repertoire zitten en schakelt moeiteloos tussen de rebellie van Folsom Prison Blues en San Quentin, de rockabilly in de tijd van Sun Recordings en het vuur en de broosheid uit de comebackalbums van de American Recordings-reeks. Zeker een aanrader dus!

In 2017 was het concert ver van tevoren volledig uitverkocht. Koop je ticket(s) dus tijdig.

 

Line-up

Collapse
Church of Cash
Church of Cash

De mannen van Church of Cash zijn al sinds 2010 dé Johnny Cash tributeband. Nadat ze vorig jaar al in De Kroepoekfabriek stonden, keren ze na hun tour door de Verenigde Staten terug naar Vlaardingen. Deze mannen hebben maarliefst 130 Johnny Cash nummers in hun catalogus, van Folsom Prison Blues tot the American Recordings.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event