loading

CLIPSHOOT WAXMASTER E

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 2 FEB 2013
Open
21:00
Start
21:30
Verwacht Einde
02:00

Na vele samenwerkingen met bands als ‘DoeMaarGewoon’ en ‘Dutch Drums’, remixes voor (internationale) artiesten en projecten onder andere namen, trekt Waxmaster E er even een streep onder. Tijd voor zichzelf! Vandaar dat op zaterdag 2 februari zijn eerste videoclip wordt geschoten. En dat gaat gepaard met een feestje!

De support-acts van deze avond zijn net zo breed van smaak als Wax zelf. Met Mr Dix & Quebbernut, Dj EMDH, TBS Specker en D!rty Jawb kan het niet anders dan los gaan; denk aan Trap, Electro, House, Dubstep en nog veel meer. En het allermooiste: allemaal voor niks! Leuke bijkomstigheid: Mr Dix & Quebbernut brengen deze avond meteen hun nieuwe EP uit. Wil jij dit niet missen en op 2 februari aanwezig zijn? Dat kan! En wel gratis! Mail je gegevens (adres, naam en geboortedatum) naar [email protected] voor je E-ticket. Wees er snel bij, want vol is vol.

Heb je (acteer)ervaring of lijkt het je gewoon leuk om een grotere rol in deze videoclip te spelen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] voor meer info.

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event