loading

CLOSE UP + TIM VERHAAL

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 9.50
Datum
ZA 10 OKT 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02.00
Tickets kopen

De visnetten zijn weer uitgehangen en met resultaat. We kunnen opscheppen over onze Nieuwe Vangst: Close Up. Deze indie-pop/rock band uit Utrecht duikt zaterdag 10 oktober het podium op. Verwacht pakkende melodieën en aanstekelijke nummers gemaakt door twee broers en twee buurjongens die elkaar leerden kennen op de basisschool en sindsdien samen muziek maken. Echte liefde, zoals je die normaal alleen in films ziet. 

 

Close Up
De band bracht in 2011 hun eerste EP uit, gevolgd door de eerste single ‘Summer Day’. Met deze single op zak won Close Up vele nationale wedstrijden en deed de band ervaring op bij grote festivals en nationale radiozenders. Ook volgde er een kleine tour door Duitsland en Noorwegen. De tweede EP ‘I am October’ kwam uit in 2013. Daarmee presenteerde de band een fris poppy geluid vol meezingbare riffs en refreinen. Het nieuwe geluid bleek aan te slaan, met als gevolg dat de videoclip van de single ‘Cold War Affair’ meer dan 15.000 keer werd bekeken en zelfs werd gepromoot op de website van Coldplay. Ook de andere nummers maakten indruk, hetgeen air-time opleverde op 3FM en de aandacht van 3voor12 trok. Een succesvolle crowdfunding-campagne volgde, net als een derde EP. Met nog meer gelaagd en herkenbaar geluid kunnen we garanderen dat we op 10 oktober de grote naam van morgen op het podium hebben staan.

14267165802014CloseUp12

Support: Tim Verhaal
De eerste release van Tim Verhaal, ‘Grim Songs’, bevatte drie originele nummers en verscheen iets langer dan een jaar geleden. In totaal presenteerde Tim drie EP’s in één jaar tijd. De pianist brengt vooral popsound ten gehore en heeft een erg herkenbare stem.

a3919647481_10

 

Nieuwe Vangst
Een KF-concept dat je voor een klein prijsje kennis laat maken met de nieuwe grote bands van morgen. Een kweekvijver van Nederlandse (en af en toe ook internationale) bands die zich al hebben hebben bewezen, maar nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek. Not yet… Wij zeggen je: dat gaat niet lang meer duren. Nu live van dichtbij te bewonderen in De Kroepoekfabriek, binnen niet al te lange tijd moet je in de rij voor een kaartje voor de grote zalen en festivals. Dus, grijp je kans en kom vissen bij Nieuwe Vangst. 

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event