loading

CLOUDHEAD BOOKINGS PRESENTS…

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,00
Datum
ZA 12 APR 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Zaterdag 12 april komt het Rotterdamse boekingskantoor Cloudhead met de beste bands uit eigen stal naar De Kroepoekfabriek. Bereid je maar alvast voor op een avond vol wavey post-punk en noisey underground tunes!

THE AFTERVEINS
De psychedelic wave band The Afterveins heeft in hun korte bestaan al een stevige live reputatie opgebouwd, inclusief een tour door Frankrijk en België. De heren wonnen vorig jaar de Grote Prijs Rotterdam en brachten 13 maart hun debuutalbum uit in Rotown Rotterdam. Dat belooft wat.

THE SWEET RELEASE OF DEATH
Het noisey shoegaze trio The Sweet Release Of Death is één van de beste noise bands die Rotterdam te bieden heeft! Dit gezelschap mocht eerder al het podium van Incubate en die van het Poolse sounddrive mogen betreden. Niets voor niets… Het debuutalbum, dat 22 februari uit kwam, laat horen waarom.

BERMUDA SQUARE
De Rotterdamse indie/new wave band Bermuda Square haalt inspiratie uit de eighties, nineties and naughties en mixt deze tot een eigen unieke sound. Dit jaar was deze band bijvoorbeeld hostende partij voor het Eendrachtfestival. In april komt de eerste single met videoclip uit. Wij kunnen niet wachten…

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert van Knarsetand, er kan om gevraagd worden.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event