loading

CLUB 3VOOR12

Informatie Collapse

Voorverkoop
2,00
Deur
4,00
Datum
VR 5 OKT 2012
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

3VOOR12/Zuid-Holland is een lokale tak van VPRO’s online muziekplatform 3VOOR12.nl. Regelmatig organiseert 3VOOR12/Zuid-Holland clubavonden, waar oud en nieuw regionaal talent het podium betreedt. Na eerdere edities in Rotown in Rotterdam, wordt er een uitstapje gemaakt naar De Kroepoekfabriek. Deze eerste editie in De KF trappen we gelijk goed af, dus zet 5 oktober alvast in je agenda, want dat het leuk, tof, vet, goed en gezellig wordt, staat sowieso vast!

Special Steve
Special Steve is een formatie van vrienden en medewerkers met Nederlandse gronden, bestaande uit Vladimir Stevic (zang), Kenneth de Krieger (gitaar), Bas Veens (bas) en Bart Hoogvliet (drums). Dat ze hun muziek serieus nemen wordt duidelijk bij het horen van hun vloeiende en moeiteloze spel. De zang van Vladimir is zeer krachtig en melodisch, wat perfect bij de muziek van Special Steve past. Hun EP, ‘Weapons Of Mass Attack’ hebben ze in eigen beheer uitgebracht en bestaat uit vier tracks, waarop je wilt vuist-pompen en waarvan gaat zweten en een sidderend gevoel krijgt.

Pangea
Deze rockband, opgericht in 2006, komt uit regio’s Rotterdam en Westland. De huidige formatie vormde zich eind 2010 en bestaat uit Alex (zang), Barry (gitaar), Spiros (bas) en Remco (keyboards). Pangea is een band met veel energie en met grote inspiratiebronnen als Radiohead, Foo Fighters en Muse weet de band het publiek in te pakken met hun beukende, doch intieme sound. Live zijn ze een echte sensatie door hun inlevingsvermogen en weten alle muzikanten hun plek op het podium. Inmiddels hebben de heren twee albums uitgebracht en twee nummer 1-noteringen in de Dutch Indie Chart, met de nummers ‘Who Are You’ en ‘Sway’. Voor echte liefhebbers van energieke (indie)rock is De Kroepoekfabriek op 5 oktober the place to be!

 

DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]
Volgende event