loading

COMEDY CAFÉ

Informatie Collapse

Voorverkoop
8,50
Datum
VR 3 JAN 2014
Open
20:00
Start
21:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

Elke eerste vrijdag van de maand is het tijd voor stand-up comedy tijdens Comedy Café, een samenwerking tussen de Stadsgehoorzaal en de Kroepoekfabriek. Met vanavond in de Stadsgehoorzaal:

Adam Fields (Eng)
De Londenaar die in Amsterdam rondwandelt. Niet als weekendtoerist, maar als gerespecteerd, permanent bewoner. Hij observeert ons Nederlanders. Verbaast zich, verrast zich en verkneukelt zich.  Want ondanks dat Adam al jaren hier woont, is hij toch een echte Engelsman gebleven. Op het toneel deelt hij zijn verbazing met het publiek en houdt hij mensen een spiegel voor. Zijn grote kracht ligt in de manier waarop hij de Nederlandse ervaringen beziet met zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Adam is vaste MC en headliner van de Comedy Explosion shows in het land en in het Comedy Theater in Amsterdam, de thuisbasis van de Comedy Explosion.

Berit Companjen
Deze theatermaakster van 1 meter 52 deed met haar eerste voorstelling ‘In godsnaam!’ mee aan het Groninger Studenten Cabaretfestival en stond direct in de finale. Daarna volgde ‘Plan de Companjen’ en ‘Genoeg is niet genoeg’. Ze speelt daarnaast met collega-comedians in Cabarestafette & Finalistentour van The Culture Comedy Award. Ook is ze actief als stand-up comédienne in tal van landelijk comedyshows zoals Comedy Kitchen en het Utrechtse Comedy Huis.

Jeroen Kramer
Jeroen Kramer ontpopt zich als stand-up zanger! Eigenzinnige, poëtische teksten op muziek scherend langs pop, jazz, ballad en levenslied, vormgegeven door een veelzijdige zangstem en puik gitaarspel. Hij speelt in de theaters zijn avondvullende voorstelling getiteld ‘Miljoenen idioten’. Jeroen speelt in z’n eentje en praat zijn naar absurdisme neigende songs op onnavolgbare wijze aan elkaar. Daarnaast kent u hem o.a. van het Sinterklaasjournaal en Klokhuis.

Comedy Café
De Stadsgehoorzaal en de Kroepoekfabriek slaan dit seizoen de handen ineen om jou een reeks avonden vol humor, gezelligheid en lekkere muziek te brengen. Vanaf oktober is het iedere eerste vrijdag van de maand namelijk tijd voor Comedy Café! De ene keer in de Kroepoekfabriek, de andere keer in de Stadsgehoorzaal. In de Kroepoekfabriek word je voor € 5,00 aan het lachen gebracht door zes nieuwe stand-up comedy talenten en praat een bekende MC alles aan elkaar. In de Stadsgehoorzaal geniet je voor € 8,50 van drie top comedians uit binnen- en buitenland en een bekende MC.

In de Stadsgehoorzaal worden de stoelen in de Harmonie (Kleine Zaal) vervangen door statafels en een bar. Terwijl je geniet van lekkere hapjes en drankjes lach je om bekende stand-up comedians en nieuwe talenten. Na afloop stem je op jouw favoriete grappenmaker van de avond. De artiest die aan het einde van alle avonden de meeste stemmen heeft mag in seizoen ’14-’15 een eigen voorstelling geven in de Stadsgehoorzaal. Na het lachen dans je lekker door op de swingende muziek van de DJ op de afterparty. Hou die eerste vrijdagen van de maand dus vrij!

Tickets zijn verkrijgbaar bij Stadsgehoorzaal.

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event