loading

COMEDY CAFÉ

Informatie Collapse

Voorverkoop
8,50
Datum
VR 6 DEC 2013
Open
20:00
Start
21:00
Verwacht Einde

Elke eerste vrijdag van de maand is het tijd voor stand-up comedy tijdens Comedy Café, een samenwerking tussen de Stadsgehoorzaal en de Kroepoekfabriek. Met vanavond in de Stadsgehoorzaal:

http://www.youtube.com/watch?v=NOatACr9Ufs

Jasper van Kuijk
Jasper van Kuijk won zowel de jury- als de publieksprijs tijdens Cameretten 2010, een zeer sterke editie van Nederlands oudste en grootste cabaretfestival. De jury roemde zijn prettige podiumpersoonlijkheid, de poëtische kracht van zijn teksten, zijn aangenaam hese zangstem, maar bovenal zijn ijzersterke actuele thematiek. De Volkskrant omschreef zijn programma als een “vrolijk-vurig pleidooi tegen de versimpeling en leukheidscultus, intelligent opgebouwd en opvallend geëngageerd”. En: “Jasper van Kuijk weet niet alleen hoe hij een verhaal moet vertellen, hij heeft ook een verhaal – van een niveau dat je zelden meemaakt tijdens een finale van een cabaretfestival.” In maart 2012 ging zijn eerste avondvullende programma ‘t Kan Nie Op’ in première.

Vincent Geers
Vincent Geers is theatermaker en cabaretier. In 2007 won hij zowel de jury- als de publieksprijs van het prestigieuze Cameretten. ‘Onder Controle’ was zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling waarmee hij door het hele land speelde. Naast cabaretvoorstellingen maakt hij theatervoorstellingen en schrijft hij voor theater, film en televisie. Hij had een vaste plek met zijn column in de NL20 en hij doceert en regisseert zowel cabaret als toneel. Als stand up comedian is hij al meer dan 10 jaar op alle stand up podia van Nederland te zien, waaronder op Lowlands, Laughing Matters en tijdens de Comedy Explosion theatertour.

Menno Stam
Menno Stam is lid van de Comedy Explosion en werkt als tekstschrijver voor diverse programma’s. In 2010 maakt hij samen met Arie Koomen en Wilko Termijn de oudejaarsconference ‘Bijbabbelen’ voor BNN. Zijn radio column ‘Bijbabbelen met Menno’ is al jaren een succes op Radio Decibel.

Comedy Café
De Stadsgehoorzaal en de Kroepoekfabriek slaan dit seizoen de handen ineen om jou een reeks avonden vol humor, gezelligheid en lekkere muziek te brengen. Vanaf oktober is het iedere eerste vrijdag van de maand namelijk tijd voor Comedy Café! De ene keer in de Kroepoekfabriek, de andere keer in de Stadsgehoorzaal. In de Kroepoekfabriek word je voor € 5,00 aan het lachen gebracht door zes nieuwe stand-up comedy talenten en praat een bekende MC alles aan elkaar. In de Stadsgehoorzaal geniet je voor € 8,50 van drie top comedians uit binnen- en buitenland en een bekende MC.

In de Stadsgehoorzaal worden de stoelen in de Harmonie (Kleine Zaal) vervangen door statafels en een bar. Terwijl je geniet van lekkere hapjes en drankjes lach je om bekende stand-up comedians en nieuwe talenten. Na afloop stem je op jouw favoriete grappenmaker van de avond. De artiest die aan het einde van alle avonden de meeste stemmen heeft mag in seizoen ’14-’15 een eigen voorstelling geven in de Stadsgehoorzaal. Na het lachen dans je lekker door op de swingende muziek van de DJ op de afterparty. Hou die eerste vrijdagen van de maand dus vrij!

 Tickets zijn verkrijgbaar via Stadsgehoorzaal.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event