loading

Comedy KaFé

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,00
Deur
6,00
Datum
DO 4 APR 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
00:00
Tickets kopen

De Kroepoekfabriek in een compleet andere setting… De zaal staat vol met stoelen en tafels, hapjes en drankjes worden naar je toe gebracht, terwijl je overladen wordt met grappen.

Deze eerste editie staat er direct een super line-up, met namen als Mustafa Dönmez, Daveson Ignatia, Said El Hassnaoui, Rajko Disseldorp, Mo el Khamssi en Berit Companjen. Niemand minder dan Jeroen Pater is de MC en praat de zes standuppers door de avond.

Het Comedy KaFé is een try-out van een samenwerking met de Vlaardingse Stadsgehoorzaal, die na de zomer echt van start gaat. De StadsgehoorzaalComedy Colors en De Kroepoekfabriek slaan hun handen ineen om een podium te bieden aan comedytalent, van enthousiaste beginner tot gevestigde grappenmaker. Hou vanaf oktober alvast iedere eerste vrijdag van de maand vrij, want dan kan je lachen!

Berit Companjen
Berit Companjen staat op de planken met de nieuwe show ‘Genoeg is niet Genoeg’. Companjen wil een leven van tweeën en negens. Soms is genoeg gewoon niet…genoeg! ‘Genoeg is niet genoeg’ is de opvolger van haar vorige show ‘Plan de Companjen’ waarmee Berit vorig seizoen haar publiek aangenaam verraste. Ze toerde met collegae comedians in cabarestafette en was daarnaast actief als stand-up comédienne. Door haar finaleplek in de Culture Comedy Award speelde ze in meer dan 30 theaters. Berit beschikt over een bijzonder improvisatietalent en gaat makkelijk om met de zaal. Ze is ad rem en al deze eigenschappen zorgen voor een unieke interactie met het publiek. Kortom Berit Companjen is een duizendpoot! KLIK HIER voor een voorproefje.

Mo el Khamssi
Mo el Khamssi worstelt als Berber door de Nederlandse maatschappij en dat doet hij met de nodige fratsen. Thuis moest hij namelijk Marokkaans zijn en buiten de deur een aangepaste Hollander. Een cultureel dilemma op zich, maar gelukkig ziet Mo overal de humor ervan in.
In show maak je kennis met Mo’s ervaringen, ups/downs en hoe je kunt overleven met niks. Mo is niet de ideale schoonzoon, wel de ideale entertainer op je dochters bruiloft! Laat je verrassen door verhalen van de grappigste plank, want Mo haalt alles uit zijn kast.

Daveson Ignatia
Een Podiumbeest met hoofdletters. Daveson begon als Master of Ceremonie op festivals en evenementen. Al snel kwam hij achter zijn ware talent: entertainen. Daveson zocht de spotlights op en begon zijn carrière in 2011 als stand up comedian. Als een virtuoos comedy talent weet hij als geen ander zijn publiek te boeien, fascineren en te verleiden tot een schaterlach. Hij heeft zijn liefde voor comedy ontdekt en draagt zijn passie met heel veel plezier uit. Met succes. Tevens componeert hij, speelt in een succesvolle brassband en is een veel gevraagde DJ . Het talent van deze creatieve duizendpoot kent dan ook geen grenzen. In Rotterdam wisten ze het al langer, maar nu mag ook Den Haag het weten: Daveson komt eraan!

Rajko Disseldorp
Rajko Disseldorp wist al van jongs af aan dat hij in de spotlights wilde staan. Dit was dan ook de reden dat deze 18-jarige Zoetermeerder in februari 2012 voor het eerst in de finale van de Kunstbende stond. Sinds 2012 staat hij in het voorprogramma van diverse comedians in Theater 1892. Zijn passie groeit. Reden genoeg voor Rajko om verder te gaan met comedy en cabaret en het serieuzer aan te pakken, waarna hij de finale bereikte van het Utrechts Cabaret Festival. Nu maakt hij menig buhne onveilig met zijn eigengereide grappenscala. Met een hoog energie niveau en een hilarische originele kijk fascineert hij elk publiek.

Mustafa Dönmez
Mustafa Dönmez heeft goede zwarte humor met veel relativering en zelfspot. Hij weet regelmatig de lach te scoren bij het publiek. Mustafa Dönmez is arts en Turk, een fantastische inspiratiebron voor comedy.

Said el Hassnaoui (WestSaid)
Je hoort zijn naam wel vaker of je komt ‘m tegen op Twitter, Facebook, Linkedin, Hyves, op een verjaardag, ergens op een podium of gewoon op straat.
Na een muziekleventje is hij 3 jaar wezen toeren als manager van cabaratier Hassanova, totdat hij zelf besloot om eens grapjes te gaan maken op de planken. Dit beviel prima maar “ook iemand zo mooi als ik moet uiteraard rekening houden met tegenslagen die me kunnen overkomen zoals het betalen van alimentatie en de kans op haarverlies.”

Jeroen Pater
Jeroen Pater is geboren in Groningen en comedian sinds hij zich kan herinneren. Hij is de oprichter van het ComedyHuis en lid van de Comedy Explosion. Zijn comedy is anekdotisch, actueel en vol zelfspot.  Zijn stijl is energiek, snel en direct. Niet voor de tere zieltjes, maar wel voor de harde lach.

Foto credits van links naar rechts: Thirty Seven, Thomas van Oorschot en Barbera van den Hoek

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event