loading

COMEDY KAFÉ

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,00
Datum
VR 7 FEB 2014
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

De Kroepoekfabriek in een compleet andere setting… De zaal is ingericht met stoelen en tafels en hapjes en drankjes worden naar je toe gebracht. En dat terwijl stand-up comedians de avond vullen met humor en satire. Jong talent, waaronder Jonathan Verschuren, Sven Honing en Emiel van der Logt, betreedt de bühne en wordt begeleid door MC Adam Fields. Onze DJ Kroe zorgt voor een muzikaal tintje.

Adam Fields
Adam Fields is een van oorsprong Londense stand-up comedian die met zijn levendige stijl en Britse humor menig (internationaal) publiek aan het lachen heeft gekregen. Met zijn achtergrond als improvisator zijn Adam’s optredens doorspekt met spontane humor en schizofrene sprongen naar andere persoonlijkheden. Hij is een levendige performer met materiaal ‘variërend van politieke kwesties tot de dagelijkse stupiditeit.’ Maar in welke hoedanigheid of als welk personage hij ook optreedt; Adam weet elk publiek te charmeren.

Het Comedy KaFé is een samenwerking tussen de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Haags Comedy Festival en De Kroepoekfabriek. Het geeft jong stand-up-talent de kans om zich te laten zien aan publiek. De leukste stand-upper krijgt volgend jaar zelfs een plek op het podium van de Stadsgehoorzaal!

 

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]
Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het Comedy KaFe, er kan om gevraagd worden.

BLIKOPENER: LUA KAE + LONG PIPPIN & THE SILVER FOXES
Volgende event