loading

COMEDY KAFÉ

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,00
Datum
DO 4 DEC 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

2014-05-02 ComedyKaFe-059-TonDelfosFotografie

Elke eerste donderdag om de maand is het in De Kroepoekfabriek tijd voor stand-up comedy tijdens Comedy Kafé, een samenwerking tussen de Stadsgehoorzaal en De KF. 

Na een succesvol eerste seizoen start De Kroepoekfabriek in samenwerking met de Stadsgehoorzaal met een tweede seizoen van Comedy Kafé. De ene keer in de Kroepoekfabriek, de andere keer in de Stadsgehoorzaal. In de Kroepoekfabriek word je voor € 5,00 aan het lachen gebracht door zes nieuwe stand-up comedy talenten en praat een bekende MC alles aan elkaar. Deze keer praat Jeroen Pater alles aan elkaar. We hebben de volgende comedians op de planken staan: Sergio Bunsee, Nick Donders, Lucinda Sedoc, Tanja Seehofer,  Daan var der Hoeven, Rick Kuitems en Raymond Rodenburg.

Sergio Bunsee kan het vanwege zijn Surinaamse komaf over niets anders hebben dan over opvoeding, vreemde gebruiken en tradities.Toch wil hij één vooroordeel over Surinamers uit de weg helpen: Wij zijn niet lui…. we zijn arbeidsschuw!

Nick Donders is een opkomende comedian uit Tilburg. Al twee jaar timmert hij aan de weg als stand up comedian. Deze grappenmaker staat bekend om zijn unieke visie op de wereld en zijn passie voor volle vrouwen welke hij poëtisch uit op het podium.

Lucinda Sedoc is begonnen als theatermaker. Na een comedyworkshop is zij haar talent voor comedy gaan ontwikkelen. Ze heeft al eerder op het podium gestaan bij Jurgen Raymann en stond al in de finale van radio 538 Comedywedstrijd.

Tanja Seehofer heeft overdag een nine-to-five kantoorbaan, in de avond verruilt ze haar laptop voor de microfoon. Op het podium heeft deze kleine dame, grote verhalen over de dagelijkse bezigheden van een vrouw van deze tijd. Door middel van zelfspot en vreemde verhalen neemt ze je mee in haar belevingswereld.

Raymond Rodenburg is een Hulpverlener, Gamer, LARPer en een Nerd. Om het plaatje compleet te maken heeft hij ook nog ICT gedaan. Raymon heeft een bijzondere kijk op de wereld. Zijn nieuwsgierigheid en leergierigheid hebben hem over tijd volgestopt met allerhande wistjedatjes en wetenswaardigheden over maatschappij, cultuur en geschiedenis. De slimme slungel met een grote dosis humor.

Daan van der Hoeven zoekt altijd de grens op. Soms komt die zelfs helemaal in Arnhem. Daan is jong, ongeduldig, wispelturig, op het randje, soms een tikkeltje grof, maar altijd met een onderliggende gedachte of verhaal. Ook weet hij zijn grappen te verpakken in hilarische typetjes, waarmee hij in één klap de ridiculiteit van onze maatschappij bloot weet te leggen. Wel altijd met een heel dikke vette knipoog. Het moet immers wel leuk blijven, nietwaar?

Na het lachen dans je lekker door op de swingende muziek van de DJ op de afterparty. Hou die eerste donderdagen van de maand dus vrij!

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event