loading
Uit-
verkocht

COMEDY KAFÉ (UITVERKOCHT)

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,00
Datum
VR 1 NOV 2013
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

Ervaar De Kroepoekfabriek in een compleet andere setting… De zaal is ingericht met stoelen en tafels en hapjes en drankjes worden naar je toe gebracht. En dat terwijl je overladen wordt met de humor van jong stand-up-talent! Deze editie is Roel C. Verburg de MC. Onze DJ Kroe zorgt voor muzikale begeleiding.

Roel C. Verburg
Roel C. Verburg weet als een van de weinige stand-up comedians van Nederland stand-up comedy te combineren met muziek. Spelend in het gezelschap ‘Comedy Explosion’ en gewapend met zijn Flying V gitaar speelde Roel met groot succes in vele theaters en kroegen, maar ook op festivals als Mysterlyland, De Zwarte Cross en Lowlands. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door. Tegenwoordig is Roel bijna wekelijks live met een liedje op 3FM te horen tijdens Freaknach met Giel Beelen.

De overige stand-uppers van de avond komen voort uit de halve finale op het Haags Comedy festival. Op 31 oktober zal bekend zijn wie van de halve finalisten doorgaat en daarmee zichzelf in de spotlight van De Kroepoekfabriek plaatst. De volgende stand-uppers zijn nog in de running: Dali Stankovic, Daveson Ignatia, Paul Schooldermans, Arnold QuartjenNeger, Stephen Brunswijk, Fabian Franciscus, Sven Honing, Hichem Ennadre, Raymond Hofkens en Jelle Bril.

Het Comedy KaFé is een samenwerking met de Stadsgehoorzaal en het Haags Comedy Festival. Het geeft jong stand-up-talent de kans om zich te laten zien aan publiek. De leukste stand-upper krijgt volgend jaar zelfs een plek in de Stadsgehoorzaal!

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het Comedy KaFe, er kan om gevraagd worden. 

BLIKOPENER: NIKO + RIXLE BLUE
Volgende event