loading

CONORACH

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,00
Datum
VR 4 JUL 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Conorach is een powermetalband uit Rotterdam die de rauwe energie van metal combineert met de melodieën van traditionele Europese folk en put inspiratie historische avonturen en epische veldslagen.
De band heeft mede dankzij hun energieke performance een goede en lange live-reputatie opgebouwd.
In maart van dit jaar is het tweede album van Conorach “ Through the Ages” uitgekomen.

Waar bij de andere twee bands nog oude tradities van heldhaftige krijgers en veldslagen doorschemeren, tapt Venator uit een heel ander vaatje.
Venator zal, naar eigen zeggen, nooit de snelste band zijn met de bruutste vocalen en de meest technische gitaarriffs. Zelfonderschatting? Misschien. Maar Bij Venator draait het vooral om de liefde voor gewoon goede heavy metal. Denk aan Helloween, Judas Priest en Iced Earth. En met (ex-)leden van o.a. Funeral Winds, Winds of Golgotha en Roadkill zal het met die onderschatting ook wel meevallen.

Schraapstaal is geen onbekende in De Kroepoekfabriek. Deze Vlaardingse band heeft sinds 2005 al de nodige line-up wisselingen gekend maar zit nu steviger in het zadel dan ooit.
Geinspireerd door het geluid van bands als Rhapsody, Gamma Ray en Stratovarius maken zij krachtige powermetal. Dit betekent falsetvocalen en krijsende gitaarsolo’s, maar ook blazers worden niet geschuwd. Slijp je zwaard en EROPAF!

 

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event