loading

THE COOL QUEST

Informatie Collapse

Voorverkoop
8,00
Deur
10,00
Datum
VR 17 APR 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 17 april komt The Cool Quest De Kroepoekfabriek onveilig maken. Deze funkin’ hiphop band maakte al indruk op het Zomerterras 2014 en belooft de festival hit van 2015 te worden. 

De band staat bekend om de steengoede, energieke en aanstekelijke live optredens. De afgelopen maanden speelden deze dame en heren op vele plekken, waaronder op Summerjazz Leiden, Jazz in Duketown, Big Rivers, Freeze festival en North Sea Round Town. Ook op de radio is de band geen onbekende meer. Zo was The Cool Quest o.a. te horen bij  3FM, Slam FM en zijn ze door Radio 6 bekroont tot Soul & Jazz Talent.

In het najaar van 2013 geeft de band zijn visite kaartje af met de release van de EP ‘In Spite Of’. De EP weerspiegelt de ijzersterke live- reputatie van de band. De single Funkin’ Badass die is uitgebracht in oktober 2014 leverde The Cool Quest al de titel ‘Soul & Jazz Talent’ en een nominatie voor een Soul & Jazz Award op. Het is de eerste single van het gelijknamige debuutalbum.

Eline mann

Eline Mann
Eline is iemand die wij graag zouden toevoegen aan onze vriendengroep. Haar buurvrouw denkt hier anders over want Eline zingt ALTIJD. Jammer genoeg voor de buuf, ziet de rest van het Rotterdamse wooncomplex dit wel als toegevoegde waarde. Net als wij. Met haar eigen expressieve teksten is ze een energieke toevoeging aan een avond die sowieso al lekker zou worden. Mann oh mann.. we zien je 17 april!

Al nieuwsgierig klik hier: http://goo.gl/8in9QJ

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event