loading

COPPERHEAD COUNTY

DE SNELST GROEIENDE SOUTHERN ROCKBAND VAN NL

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,-
Deur
6.00
Datum
VR 21 MEI 2021
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Rock
Tickets kopen

Copperhead County

Copperhead County is een van de weinige bands in Nederland die zich volledig toelegt op Southern rock.
De band werd nog niet zo lang geleden opgericht door een viertal gepassioneerde liefhebbers en werd later compleet gemaakt met de toetreding van frontman Corvin Silvester. Geïnspireerd door o.a. Blackberry Smoke, The Outlaws en vele anderen brengt de band zijn “footstomping and beer raising tunes”.  Met vijf man sterk (En waar mogelijk zeven personen sterk, inclusief de achtergrondzangeressen) laat Copperhead County zien wat ze in huis hebben.  Dat is simpelweg een heerlijk portie onvervalste Southern rock.  Heerlijke meeslepende nummers over het leven, gebracht door de doorgewinterde zang van Corvin Silvester.  Alle ingrediënten voor een geweldig muzikaal avontuur zijn aanwezig.

Het plaatje klopt, de band is er klaar voor. “Enjoy the ride”!

5-euro-show

Dit concert is een 5-euro-show. Dat houdt in dat de entree 5 euro bedraagt en het een kleinschalig, 100% coronaproof concert is in De Kroepoekfabriek met maximaal 20 bezoekers op 1,5m.

Line-up

Collapse
Copperhead County
Copperhead County

Begin 2020 brachten de Nederlandse Southern rockers hun album ‘Brothers’ uit. Hun tour voor dit album brengt ze langs heel Nederland en Duitsland. Nadat ze vorig jaar al in De Kroepoekfabriek stonden zijn ze in 2020 terug met hun nieuwe album.

AAFKE ROMEIJN
Vorige event
SZPAKU - DZIECI DUCHY / HOLANDIA
Volgende event