loading

COPPERHEAD COUNTY | LIVESTREAM

DE SNELST GROEIENDE SOUTHERN ROCKBAND VAN NL

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 21 MEI 2021
Open
20:50
Start
20:00
Verwacht Einde
Genre
Blues
Rock
Tickets kopen

Copperhead County

Copperhead County is een van de weinige bands in Nederland die zich volledig toelegt op Southern rock.
De band werd nog niet zo lang geleden opgericht door een viertal gepassioneerde liefhebbers en werd later compleet gemaakt met de toetreding van frontman Corvin Silvester. Geïnspireerd door o.a. Blackberry Smoke, The Outlaws en vele anderen brengt de band zijn “footstomping and beer raising tunes”.  Met vijf man sterk (En waar mogelijk zeven personen sterk, inclusief de achtergrondzangeressen) laat Copperhead County zien wat ze in huis hebben.  Dat is simpelweg een heerlijk portie onvervalste Southern rock.  Heerlijke meeslepende nummers over het leven, gebracht door de doorgewinterde zang van Corvin Silvester.  Alle ingrediënten voor een geweldig muzikaal avontuur zijn aanwezig.

Het plaatje klopt, de band is er klaar voor. “Enjoy the ride”!

Livestream

Het concert is omgezet naar een livestream, gratis te zien via Youtube. Klik op de knop ‘Tickets kopen’ om direct naar de stream te gaan en een reminder in stellen.

Line-up

Collapse
Copperhead County
Copperhead County

Begin 2020 brachten de Nederlandse Southern rockers hun album ‘Brothers’ uit. Hun tour voor dit album brengt ze langs heel Nederland en Duitsland. Nadat ze vorig jaar al in De Kroepoekfabriek stonden zijn ze in 2020 terug met hun nieuwe album.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event